Anita
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Angelina, majka Anite Stanojlović i svekrva Jovane Tomić Matore, odlučila je da se više ne oglašava kada je u pitanju život njene ćerke.

Naime, kako nam je Angelina rekla, njoj je dosta svega, budući da ima još dva sina i unuka kome je potrebna, a Anita je punoletna i neka sama odgovara za svoje postupke.

- Ja ne želim više da se oglašavam nigde, niti više hoću da me provlače bilo gde, ako mi daju sanšu da uđem na sat vremena, ući ću da se suočim sa Anitom, Jovanom i Đedovicem, i da iznesem šta imam, kao i da postavim Aniti neka pitanja, a ako ne nista. Neka rade šta hoće, neka pričaju šta hoće, ja znam sta je prava istina i ko treba da zna taj zna. Iskreno da vam kažem, imam ja još dva zlatna sina i Alekseja za koje trebam da živim i ostanem živa i zdrava. Anita nije maloletna, sama je odlučila da ide stranputicom, na sta ja ne mogu da utičem - rekla nam je Angelina i dodala:

- Eto, izjavljuje svakakve gluposti, da sam se ja mešala u sve njene odnose. Naravno da sam kao majka želela najbolje za nju i naravno da sam joj branila da sebi uništi život. Da li biste Vi pustili vaše dete da bude u vezi sa narkomanima, sa osobama koje bi je navukle na razne poroke, ili biste pokušali da sprečite to na bilo koji način. Ne znam šta da kažem više, ja sam u šoku iskreno evo - završava ona za Alo!.

Podsetimo, učesnica Elite Jovana Tomić Matora jutros je išla na suđenje sa Miljanom Kulić, kada je svojoj advokatici rekla da kontaktira ženu iz opštine Crne Gore koja je venčala nju i Anitu Stanojlović, te da su pošalju papiri za razvod braka.

Jovana je sada u rijalitiju rekla da je predala sve što je bilo potrebno advokatici i da očekuje da će u najkraćem mogućem roku okončati zajednicu sa suprugom.

- Jedva čekam da se razvedemo. Najviše mi smeta što nosi prezime mog oca. Potpisala sam tužbu za razvod braka. Treba samo kod notara da overim. Volela bih i Anita da potpiše i da bude svesna šta je uradila. Razgovor koji traži da obavimo, nikada nećemo imati oči u oči - rekla je Matora.

Alo/AleksandraBelić

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading