Vil Smit
Foto: EPA/EPA

Američka glumica i voditeljka Džejda Pinket Smit pre nekoliko dana je šokirala javnost saopštivši da su glumac Vil Smit i ona u tajnosti razdvojeni već sedam godina.

Naime, ona je u jednom intervjuu potvrdila da su se ona i oskarovac rastali još 2016. godine.

Glumica je takođe rekla da iako su bili rastavljeni sve vreme, porodično su se svuda okupljali zajedno: Vil, ona i njihovo dvoje dece, u brojnim prilikama i na crvenom tepihu.

Ono što je najviše zaintrigiralo javnost je opsednutost glumca Krisa Roka Džejdom, te je glumica odlučila da podeli u javnost da ju je Kris jednom pozvao da izađu jer je mislio da se ona razvodi.

– Mislim da se svakog leta pisalo da se Vil i ja razvodimo. Jednog leta, Kris je poverovao da prolazim kroz razvod. Pozvao me je i, u suštini, bio u fazonu "Voleo bih da te izvedem". Ja sam ga pitala: "Na šta misliš?", a on je rekao: "Pa, zar se ti i Vil ne razvodite?", a ja sam odgovorila: "Ne, Krise, to su samo tračevi". On je bio šokiran. Izvinio mi se i to je bilo sve – rekla je Džejda Pinket Smit za "People".

Već neko vreme se u Holivudu spekuliše da je Kris Rok tajno zaljubljen u Džejdu Pinket Smit, na čiji je račun često imao negativne komentare. On se šalio na račun činjenice da je Džejda, supruga Vila Smita, izgubila kosu usled alopecije, aludirajući na čuvenu filmsku junakinju bez kose Dži Aj Džejn.

To je bio samo poslednji incident Krisa Roka prema Smitovima, a nakon pomenutog skandala jedan izvor je za "People" rekao da je komičar "opsednut" Džejdom. U svojoj stend-ap komediji u Saturday Night Live-u Kris Rok je istakao:

– Njegova žena se j****a s prijateljem njihovog sina. Ne bih pričao o tome sada, ali iz nekog razloga oni su obavestili internet o tome. Nemam predstavu zbog čega bi dvoje tako talentovanih ljudi radili nešto toliko ponižavajuće. Zašto, j****e? – zapitao se Kris.

On je podsetio i na intervju iz 2020. koji je Džejda Pinket Smit imala sa svojim suprugom, kada je tema bila upravo njena preljuba.

Svi smo nekad bili prevareni, ali niko od nas nije intervjuisan od strane osobe koja nas je prevarila, pa još na televiziji! Nismo čuli pitanje kao što je: "Hej, ja sam oralno zadovoljila drugog muškarca, kako si se ti osećao povodom toga?" Zašto bi, j****e, neko radio to? – rekao je komičar.

Podsetimo, Vil Smit je na dodeli Oskara udario šamar Krisu Roku, na pomen njegove supruge, zbog čega se posle duboko pokajao i snimio video o tome.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading