Objavljen snimak hapšenja osumnjičenog za ubistvo repera Tupaka:
Foto: Alo/Tanjug

Policija Las Vegasa u toku dana objavila je snimak hapšenja Dvejna Kifa Dejvisa, bivšeg vođe bande koji je osumnjičen za svirepo ubistvo čuvenog repera Tupaka Šakura pre 27 godina.

Juče je porota Nevade optužila Dejvisa (60) po jednoj tački za ubistvo smrtonosnim oružjem. Policija kaže da je isplanirao pucnjavu u kojoj je ubijen Tupak nakon što je njegov nećak ranije bio uključen u tuču sa Šakurom u kazinu. Dejvis je uhapšen u blizini svoje kuće u Las Vegasu. Policija Las Vegasa podelila je njegovu fotografiju.

Kako je navodio Daily Mail, u Netliksovom dokumentarcu je pušteno da je Dejvisov nećak pucao, iako se kriminalac hvalio da je on taj koji je ubio Tupaka septembra 1996. godine i to u knjigama i dokumentarcima koji su pravljeni o ovom slučaju.

Komptonski vođa bande (60) čak je i napisao memoare sa priznanjem u celom slučaju pucnjave i ubistva hip-hop legende.

Čak je tvrdio i da je bio u kolima sa nećakom Orlandom Andersonom i da mu je predao pištolj pre nego što je pucao.

Da podsetimo, reper je ubijen nekoliko ulica od Las Vegas Stripa u septembru 1996., a imao je 25 godina. Šakur je ubijen iz vatrenog oružja u svom crnom BMW dok je bio na semaforu, na Flamingo putu i ​​Koval Lane 7. septembra 1996. godine. Na njega je ispaljeno 4 metka, jedan je završio u butini, 2 u grudima, a jedan u ramenu.

Hitno su ga prevezli u bolnicu, ali je preminuo 6 dana kasnije od zadobijenih rana.

Njegovo ubistvo je ostalo nerasvetljeno do današnjeg dana iako su mnogi iznosili razne teorije o njegovom ubistvu i zašto se desilo.

Objavljene su brojne knjige, dokumentarci, filmovi o ovom slučaju koji godinama mnoge opseda.

@alo_portal “Šta ti tražiš sa takvim čovekom? Ko je tu lud?” #alodnevnenovine #alo #majamarinkovic #fypシ #foryou ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading