paris hilton
Foto: Profimedia/Profimedia

Od trenutka kada se pojavila na svetskoj džet-set sceni, Paris Hilton postavljala je trendove, a za svoj poslednji stajling za plažu ona je, umesto u modnim časopisima, inspiraciju pronašla u onome bez čega ne može srpski seljak!

Paris je na Havajima, gde boravi sa suprugom Karterom Reumom i sinom Feniksom, uslikana dok se sa porodicom šetala plažom, ali ono je mnogima promaklo bila je njena obuća.

Bogata naslednica je na nogama nosila gumene baletanke, koje neodoljivo podsećaju na opanke, obuću koju nose srpski seljaci kada obavljaju seoske poslove.

Kako se vidi, tročlana porodica uživala je u zajedničkim trenucima, a fotografima nije promaklo da zabeleže i poljupce između supružnika.

Zagrljaji i izlivi nežnosti nisu zaobišli ni njihovo dete, sina Feniksa, kog je javnost tek sada imala priliku da upozna.

Podsetimo, Paris Hilton je u januaru ove godine po prvi put postala mama i to u 42. godini. Ona i njen suprug Karter Reum su sina Feniksa dobili uz pomoć surogat majke, a lepu vest bogata naslednica hotela je objavila na Instagramu.

 

(Sonja Andrić)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading