KAO BOMBA ODJEKNULA JE VEST! Đokovićev drug posle razvoda od najlepše Brazilke smuvao najlepšu Ruskinju
Profimedia

Sva je prilika da prijatelj Novaka Đokovića, čuveni GOAT Tom Brejdi (45), ima novu ljubav u svom životu, a u pitanju je bivša ljubav Bredlija Kupera, Irina Šajk (37), koja je ovog vikenda provela noć u Tomovoj kući.

Paparaci su uhvatili Irinu i Toma u Los Anđelesu, a ekskluzivne fotografije objavili su TMZ i Page Six. Sve je počelo u petak, kada su novinari došli do informacije da ju je prvi put pokupio u hotelu Bel-Er u popodne, samo da bi je odvezao do svoje kuće. Izvori pomenutog medija otkrio je da su Irina i Tom ušli u njegov blok nasmejani i da nije napustila njegovu kuću sve do sledećeg jutra oko 9:30 časova.

Nakon što su se navodno pomirili, Irina i Bredli Kuper planiraju da dobiju još jedno dete

Tom je Irinu ostavio u hotelu, da bi je pokupio kasnije istog popodneva. Tu su ih fotografisali i snimali u romantičnoj pozi u njegovom autu.

Zaustavljeni su na semaforu gde se jasno videlo kako Tom miluje Irinu po obrazu, veoma nežno. Ona je bila naslonjena na sedište a osmeh nije skidala sa lica. Tom se takođe smejao.

Priče o ovoj romansi krenule su pre mesec dana. Izveštaji su govorili da su bili na istom venčanju još u junu, i da se Irina navodno "bacala" na Toma celo veče ali je njen portparol to demantovao.

U stvari, Irinin tim je izašao sa tvrdnjom da joj se on sviđa ali da je informacija koja je dospela u javnost "potpuno zlonamerna i izmišljena“.

Tom i Irina još uvek nisu komentarisali njihov odnos ali je više nego jasno da su uplovili u romasu.

Nije jasno zbog čega toliko pokušavaju da sakriju priču o romansi, s obzirom na to da su oboje emotivno "čisti". Naime, on se razveo od najlepše Brazilke i jedne od najlepših žena sveta, manekenke Žizel Bundšen (43), dok Irina odavno nije sa ocem svoje ćerke, Bredlijem Kuperom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading