Riki Martin
Foto: EPA/EPA

Planetarno popularni pevač Riki Martin pokazao je svetu kako uživa u vremenu sa svojim četrnaestogodišnjim blizancima, sinovima Mateom i Valentinom.

Naime, pevač se sa svojom decom upustio u morsku avanturu, te su uživali u plovidbi jahtom i kupanju, a zajedničke trenutke zabeležili su fotkama kako bi sačuvali uspomene.

„Vreme povezivanja sa blizancima pred večerašnju emisiju“, napisao je Riki Martin na svom Instagram profilu gde je priložio fotke i video-snimke na kojima uživa sa svojim tinejdžerima.

Podsetimo, Riki ima još dvoje dece, četvorogodišnju ćerku Luciju i trogodišnjeg sina Renea, koje je dobio u braku sa bivšim partnerom Džvanom Josefom. Par je nedavno odlučio da stavi tačku na svoj šestogodišnji brak, a nekadašnji supružnici ostali su u skladnom odnosu.

- Naša najveća želja sada je da nastavimo da imamo zdravu porodičnu dinamiku i odnos usredsređen na mir i prijateljstvo kako bismo nastavili zajedničko vaspitanje naše dece, čuvajući poštovanje i ljubav koju gajimo jedni prema drugima - rekli su Martin i Josef svojevremeno.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading