Seks i grad
Foto: EPA/EPA

Kim Katral je konačno uspela da sklopi sporazum sa producentima i pojavi se u jednoj epizodi pomenute serije. Ona je u tajnosti snimila svoje scene, nakon što je zbog sukoba sa Sarom Džesikom Parker bila odsutna iz prve sezone.

Za povratak u seriju je imala dva važna zahteva.

Prvi - da neće glumiti ni sa jednom drugom devojkom (misli se na Saru Džesiku Parker, Sintiju Nikson i Kristin Dejvis), a drugi - nije želela da vidi tvorca serije Majkla Patrika Kinga, prenosi izvor za Page Six.

Iako nisu u dobrim odnosima sa Kim, njene koleginice iz serije znaju koliko ljudi vole lik Samante, pa ih je razočaralo kad se pročulo da se Kim pojavljuje u seriji "I tek tako".

- Sada se nadam da obožavaoci neće biti razočaravani nakon količine drame koja se odvila oko toga - izjavila je Kristin Dejvis na temu Kiminog povratka u seriju.

- Nismo hteli da ta informacija nađe put do javnosti, hteli smo da njen povratak bude iznenađenje - dodala je Kristin tokom gostovanja u emisiji "Today".

Glumica, koja igra ulogu Šarlot Jork Goldenblat, smatra da je povratak Samante lepa stvar za fanove serije.

- Mi smo svesni koliko ona znači fanovima "Seksa i grada", hteli smo da im damo ono što žele. Hteli smo da smislimo način da to izvedemo - dodala je ona.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading