BIO JE NA KORAK DO SMRTI Isplivali novi detalji o zdravstvenom stanju poznatog glumca, Džejmi se bori sa ovim problemima
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Još se nalazi na lečenju u bolnici te je sada izvor blizak Džejmiju za Radar Online otkrio da su ga doktori u jednom trenutku morali oživljavati. Glumac ima visoki krvni pritisak i stres koji je osećao pre dve nedelje kada se onesvestio, jako je uticao na njega.

Izvor je otkrio da doktori smatraju kako Foks može biti sretan što je živ. 'Džejmi je pretrpeo ozbiljnu medicinsku epizodu i trebala mu je hitna pomoć. Danima je bilo neizvesno i morali su ga oživljavati. Ima sreće što je živ', ispričao je.

-Pati od visokog krvnog pritiska, a doktori kažu da može uzrokovati ugruške u mozgu što dovodi do moždanog udara. Lekari veruju da se ovo spremalo već neko vreme, a da nisu brzo reagovali, Džejmi je mogao da umre- dodao je.

Podsetimo, glumac je kada mu je pozlilo snimao Netfliksovu akcijsku komediju 'Back in Action' u Atlanti sa Kameron Dijaz, a članovi produkcije su rekli da se ponašao problematično na setu.

-Nije bilo zabavno biti u njegovoj blizini, pogotovo za Kameron. No čini se da je postojao dobar razlog za to- ispričao je izvor, a prenose hrvatski mediji.

-Srećom, zahvaljujući brzoj akciji i dobroj brizi, već je na putu da se oporavi. Znamo koliko je voljen i cenimo vaše molitve. Porodica traži privatnost tokom ovog perioda- objavila je Džejmijeva ćerka Korin.

PALA NIZ STEPENICE U SVOJOJ KUĆI I POGINULA Slavna pevačica je život završila tragično, a ovaj detalj je obeležio njenu karijeru

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading