ČUVENA OSKAROVKA SVE ZGROZILA, PRETVORILA SE U DEMI MUR Natali je važila za jednu od najlepših žena Holivuda, a sada je promenila lični opis (FOTO)
EPA

Natali je prepoznatljivoj po svojoj finoj, nenametljivoj, prirodnoj lepoti i urođenoj nežnosti, ali čini se da poput mnogih koleginica nije odolela estetskoj hirurgiji. Naime, ona je u pomenutom šou pokazala vidno izmenjeno lice, čini se da je korigovala nos, te da je hijaluronom dopunila jagodice.

Zanimljivo je da je ova glumica svojevremeno zauzela osmo mesto na listi slavnih žena sa najsavršenijem licem na svetu, koju su kreirali naučnici a koja se temelji na teoriji zlatnog preseka. No, čini se da uprkos ovom laskavom priznanju nije bila potpuno zadovoljna u svojoj koži.

Reakcije publike na društvenim mrežama na izmenjen izgled Portmanove bile su prilično burne. "Imala je toliko unikatnu lepotu, ne mogu da verujem da se pretvara u isto što i sve druge", "Toliko lepo, sofisticirano lice i da sebi uradi ovo", "Šta je, pobogu, uradila sa svojim licem", "Ima potpuno novo lice", "Izgleda kao Demi Mur", "Ne bih znao o kome se radi, da niste napisali", neki su od brojnih komentara.

Inače, ova Oskarovka je na snimanje stigla u jednostavnom, atraktivnom izdanju izabravši klasik iz ženskog ormara. Ona se pojavila u maloj, crnoj haljini od pliša, ali su se hrabar izrez u predelu grudi i velika mašna pobrinuli da ista ne izgleda dosadno i već viđeno.

Podsetimo, zvezda filma "Black Swan" od 2012. je u braku sa francuskim koreografom Benžaminom Milpjeom, kog je i upoznala tokom snimanja pomenutog ostvarenja, a par ima dvoje dece - sina Alefa i ćerku Amaliju.

POZNATI MUZIČAR BRUTALNO UBIJEN U ZATVORU Čuvari su ga pronašli, bio je izboden nožem, porodica ne može da dođe sebi

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading