PEVAČ PREMINUO U 47. GODINI Kolega iz benda podelio tužnu vest: "Od njega sam naučio mnogo o poslu sa muzikom"
Foto: Shutterstock

Brajan Gilis, pevač i jedan od osnivača benda "LFO" preminuo je u 47. godini.

Vest o njegovoj smrti podelio je nekadašnji kolega iz benda Bred Fišeti na društvenim mrežama.

- Preminuo je Brajan ‘Briz’ Gilis. Prva dva poglavlja priče ‘LFO’ juče su izgubila glavnog lika - napisao je Fišeti na Instagramu.

- Od njega sam naučio mnogo o poslu sa muzikom i o tome kako da pravim šou. I to su ti pozitivni aspekti našeg odnosa na koje ću se oslanjati sada i zauvek - dodao je muzičar.

Gillis je 1995. godine osnovao dečački bend iz Masačusetsa „LFO“, zajedno sa Fišetijem i pokojnim Ričem Кroninom. Bend, čije je ime bilo akronim za „Lyte Funkie Ones“, debitovao je četiri godine kasnije, sa istoimenim albumom iz 1999. godine.

Gillis je napustio bend kasnih devedesetih, a zamenio ga je Devon Lima. Nova postava je zatim objavila još jedan album,“‘Life Is Good“ 2001. godine, pre nego što je naredne godine otišla na pauzu.

Nakon toga, 2009. godine bend se nakratko ponovo okupio, a suosnivač Кronin je potom preminuo 2010. godine. I Fisketi i Lima su se zatim ponovo reformisali 2017. i objavili novu pesmu „Perfect 10“, međutim, ovo je opet kratko trajalo pošto je Lima preminuo sledeće godine, piše „NME“.

SEĆATE LI SE IVET IZ SERIJE "ALO, ALO"? Poznata glumica je ostarila kao dobro vino i danas pleni lepotom, ovako izgleda u 72. godini

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading