KO SU MARVELOVI ČUVARI GALAKSIJE ČIJI TREĆI NASTAVAK STIŽE 4. MAJA U BIOSKOPE ? Jeste li spremni za poslednju avanturu- Lord-Star (VIDEO)
Foto: Alo/Promo

Prošlo je šest godina od kada nas je Marvelova družina poznata kao “Čuvari galaksije” zasmejavala sa velikog bioskopskog platna. Voljeni kosmički tim koji čine: zelenoputa Gamora, nabildaovani mutant Drakson, drski rakun Roket, drvenoliki Grut i glavni među njima Piter Kvil, poznatiji kao Star-Lord ponovo su na okupu, jer su, kako sami govore, potrebni galaksiji.
Treći nastavak superherojske franšize "Čuvari Galaksije: Volume 3" zaživeće uskoro na repertoarima bioskopa, od četvrtka, 4. maja.

Piter Kvil (Kris Prat) pokušava da se izbori sa idejom da je Gamora živa, ali ne zna gde je i pokušava da nastavi dalje što Čuvare galaksije čini ranjivim za napade.
Podsetimo Piter Kvil je otet sa Zemlje od strane bande svemirskih odmetnika i odgajan kao njihov član postavši ozloglašen međugalaktički pobunjenik Star-Lord. Kada je odlučio da napusti bandu i deluje samostalno, nenamerno postaje ključni igrač u potrazi za dragocenim artefaktom, zbog čega je i uhapšen. Tada upoznaje nekoliko zatvorenika sa kojima sklapa savez. Tada nastaju Čuvari galaksije.

Gamora (Zoe Saldana) se vraća nakon što ju je Tanos ubio, ali sada, ona je alternativna verzija lika kojeg smo voleli i gledali. Usvojena ćerka Tanosa Gamora je služila poočimu godinama, pre nego što ga je izdala, u nadi kako bi ga se oslobodila.


Rakun Roket (Bredli Kuper) pokazuje sve svoje posebnosti, od bahate gramzivosti iz čistog hira zbog čega svoje partnere nekada dovodi u opasnost, do krajnje ranjivosti. Ovaj mudri kosmički kriminalac ipak nekoliko puta spašava univerzum i sada je prijatniji u odnosu sa svojim galaktičkim timom. Međutim, prošlost ga je sustigla i Roketa mora da se suoči sa traumom svog ranog života kako bi spasao više od onoga što čini Čuvare.

Draks (Dejv Batista) je simpatičan kao uvek i veoma odan svojoj odabranoj porodici - Čuvarima. Spasao je univerzum više puta nego što pamti i još uvek voli da učestvuje u nadmoćnom nasilju.

Grut (Vin Dizel) je omiljeni član tima i nalazi se u novoj fazi života. Poput maturanta koji tek treba da diplomira. Koristi svoje novo telo kako bi zaštitio svoju porodicu,

Prvi film o timu superheroja snimljen je po istoimenom stripu 2014. godine kada je nominovan za dve nagrade Oskra, od kojih i za onu u kategoriji Za najbolje vizuelne efekte. Tri godine kasnije snimljen je i drugi deo „Čuvari galaksije Vol. 2", nakon čega se deo ekipe pojavljuje i u drugim Marvelovim ostvarenjima - „Osvetnici: Rat beskraja“, „Osvetnici: Kraj igre“ i „Tor: ljubav i grom“.

Džejms Gan (James Gunn) ponovo je preuzeo rediteljsku palicu potpisujući se i kao scenarista filma. Glumac Kris Prat (Crhis Pratt) kao Piter Kvil našao se i ovaj put na čelu galaktičke ekipe, a Zoi Saldana (Zoe Saldana) kao Gamora, Dejv Batista (Dave Bautista) kao Draks Razarač, Vin Dizel (Vin Diesel) kao Grut i dva puta nominovan za nagradu Oskara Bredli Kuper (Bradley Cooper) kao Roket ponavljaju svoje, dobro poznate uloge.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading