SKOČILA NA NJEGA I KRENULA U AKCIJU PRED SVIMA Vrela manekenka nije mogla da se obuzda, a nedavno su svi brujali o njenim golim fotkama s dečkom! (VIDEO)
Foto: EPA/EPA

Manekenka Emili Ratajkovski, koja je svetsku slavu stekla u spotu Robina Tika i Farela za pesmu "Blurred lines", pre 6 meseci je podnela zahtev za razvod od supruga Sebastijana Bera.

Nedugo nakon objave o razvodu uslikana je na utakmici s bivšim dečkom Kim Kardašijan Pitom Dejvidsonom, a prošlog meseca objavila da je u vezi sa njegovim kolegom komičarem Erikom Andreom. To je uradila tako što ga je slikala golog, a potom objavila tu sliku na društvenim mrežama.

Sada stiže novi snimak koji otkriva da Emili ima novog dečka, i to popularnog pevača i glumca Harija Stajlsa. Par se nalazi u Tokiju, na Harijevoj turneji, a paparaci su uhvatili trenutak kada se ljube. Oboje su bili svesni da su kamere tu, ali je Emili ipak rešila da "napadne" Harija.

ZAVRTEĆE VAM SE U GLAVI KADA SAZNATE KOLIKO KOŠTA STAJLING MILICE PAVLOVIĆ Pevačica uhvaćena na aerodromu, a samo jedna stvar je 12.000 evra! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading