PREMINUO ČUVENI GLUMAC Poslednje dane života proveo je na aparatima, kolege se opraštaju!
Alo

Glumac koji je igrao rame uz rame sa Harisonom Fordom i Markom Hamilom kao Evok u klasiku "Povratak Džedaja" je nađen na ulici pošto se srušio u blizini londonske Kings Kros stanice u četvrtak ujutru.

Policija ga je pronašla, a ubrzo je dobio lekarsku pomoć i prevez je u bolnicu. Nažalost, doktori su proglasili moždanu smrt.On je stekao širu popularnost u visokobudžetnim filmovima, kao što je Hari Poter, ali je imao velikih problema u životu jer je glumac otkrio da je imao problema sa drogom i alkoholom 2014. godine kada mu se brak završio.

 

Polova porodica je potvrdila britanskom The Sun da je glumac isključen sa aparata, a njegova ćerka Sofi Džejn Grant (28) se emotivnim rečima oprostila od oca.

 

- Uništena sam. On je bio legenda na mnogo načina. Svima je donosio osmehe na lica i izazivao smeh gde god da se pojavi. Uradio bi sve za svakog, a bio je veliki fan Arsenala.. Bio je glumac, otac i deda. Veoma je voleo svoje ćerke i sina i devojku Mariju. Volim te tata, lepo spavaj - rekla je Sofi.

ČUVENA HUREM DANAS JE POTPUNO NEPREPOZNATLJIVA Svi tvrde da je promenila lični opis, a jedna stvar posebno zabrinjava! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading