Ovo je najemotivniji video koji ćete danas videti: Brus Vilis slavi rođendan, a snimak s proslave koji je objavila Demi Mur, sve nas je rasplakao

J.V. Vesti 20.03.2023 13:44 0

Demencija je uzela maha, Brus Vilis izgleda sve lošije

Brus Vilis

EPA

Bivša supruga Brusa Vilisa, glumica Demi Mur, objavila je danas na Tviteru snimak proslave rođendana Brusa Vilisa, ali je to zabrinulo sve njegove fanove.

"Suze mi naviru na oči kad ga vidim ovakvog" bio je samo jedan od komentara, to ne treba da čudi naročito što Vilis izgleda pomalo nestabilno na nogama, da su tragovi teške bolesti s kojom se bori sve vidiljiviji, a mnogi su primetili da mu nedostaje i prednji zub.

 

 

 „Ne izgleda dobro, tako sam tužan zbog toga“. „Kako je moguće da mu fali zub, a čovek ima milione na bankovnom računu”, „Izgleda mi zdrav, ali su znaci bolesti očigledni, vidi se da se teško kreće”, „Moj majka ima demenciju i gledajući ovaj video vidim dosta sličnosti“, samo su neki od komentara zabrinutih fanova.

 

Takođe, Bursova sadašnja supruga Ema Heming je objavila je emotivan video kako bi obeležila glumčev rođendan, što je rasplakalo mnoge Brusove obožavaoce. Ema je, nailem, objavila kompilaciju video snimaka, i zajedničkih uspomena, gde možete videti Brusa kako se igra sa svojim ćerkama, razmenjuje ljubav sa Emom i kako se njih dvoje dobro zabavljaju na odmoru.
 

 


"On je hodajuća ljubav. Svi ga vole. I ja ću ga uvek voleti. Srećan rođendan mom omiljenom muškarcu.  Moja želja za Brusa je da svi pošaljete svoje molitve i dobre vibracije jer je osetljiva duša i on će to osetiti. Hvala svima vama na brizi“, napisala je Ema u opisu videa. T

Obožavateljima, baš kao i Vilisovoj porodici, teško pada što je glumcu dijagnostikovana demencija i što bolest veoma brzo napreduje, a mnogi su ispod Emine objave napisali da ih je ovaj snimak rasplakao. „Ovaj video me rasplakao. Toliko ljubavi je ušlo u ovaj video, nisam iznenađen da ga svi vole“, „Plakao sam gledajući ovo“, „Ema, hvala ti što si ovo podelila sa nama“, „Ja sam plačem i sa tobom Ema, predivan video“, „Jako sam dirnuta svime što radite za svog muža, vi ste ratnici, sve ćete prebroditi“, samo su neki od komentara ispod objave.


 

 

Komentari (0)
Loading