OSTAVIO JE TRUDNU SUPRUGU I OŽENIO DRUGU Najpopularniji turski glumac napravio skandal: UNIŠTIO JOJ ŽIVOT, A ZA TO JE DAO 16.000 EVRA
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Bračni par Halit Ergenč i Berguzar Korel srca publike osvojio je serijom “1001 noć”, a posle toga smo imali priliku da ih gledamo i u “Ranjenoj ljubavi”.

Oni su se zavoleli na setu serije "1001 noć" i od tada ne prestaju da intrigiraju medije, a njihova veza je pod konstantnom lupom javnosti.

Naime, tada 23-godišnja Berguzar upoznala je 12 godina starijeg Halita, a on je u to vreme bio u braku sa glumicom Gizem Soisaldi. Prve iskre su se javile na snimanjima, ali putovanje u Pariz 2008. godine je donelo preokret u njihovom odnosu.

Halit se nakon deset meseci rastao od Gizem, koja je u tom trenutku bila trudna.

Kako joj je Halit jasno dao do znanja da je zaljubljen u drugu, Gizem je odlučila da abortira. Berguzar je zbog Halita ostavila svog dotadašnjeg dečka, ali se oko njenog raskida nije podigla tolika prašina kao pu slučaju Halitovog razvoda.

On je nakon razvoda, bivšoj supruzi isplatio oko 16.000 evra, a Halit i Berguzar su se venčali odmah po završetku serije. Porodični život nastavili su u jednom od luksuznih naselja u Istanbulu.

2010. na svet je došao i njihov prvi sin Alija, a sredinom marta 2020. godine poželeli su dobrodošlicu još jednom sinu. U novebru 2021. godine par je dobio ćerkicu Lejlu, ali porođaj je bio veoma težak, te je beba jedva preživela.

- Iako su sati prolazili, a moje telo je završilo sve pripreme za dolazak bebe, naša ćerka i dalje nije došla. Nakon bolnih 11 sati provedenih u bolnici, Lejla je rođena tačno kako sam rekla, u 10 sati ujutro, s kratkom pupčanom vrpcom koja se obmotala oko vrata — otkrila je Berguzar na Instagramu.

Iako se neretko piše da su pred razvodom, Berguzar se u javnosti trudi da njihov brak predstavi kao idealan, oštro demantujući sve navode. Ipak, i u njihovom odnosu nije sve baš tako idealno.

Naime, snimanje serije “Sulejman Veličanstveni” za Halita je značio ogroman uspeh, ali je njegov privatni život zbog toga ispaštao. Naime, Berguzar nije mogla da podnese snimanje ljubavnih scena između Halita i fatalne Merjem Uzerli.

Vatrena crvenokosa zavodnica bila je seme razdora u bračnoj idili Halita i Berguzar, a povređena supruga je čak dolazila i na snimanja kako bi kontrolisala supruga.

Da zaista u njihovom braku ima problema potvrdio je i sam Halit i to potpuno neočekivano. Naime, u jednom je intervjuu otvoreno priznao da je njegova supruga ljubomorna, ali da to smatra normalnim jer nije lako podneti da njihovi partneri imaju ljubavne scene sa drugim kolegama. Halit je tada priznao i da na Berguzarinu inicijativu odlaze kod bračnog terapeuta.

SPREMILA NOVU OSVETU Šakira zadaje novi udarac Pikeu i to na NJEGOV ROĐENDAN

 

Komentari (0)

Loading