OGLASILA SE BRITNI SPIRS Nakon što joj je policija došla na vrata, pevačica otkrila detalje: OSEĆALA SAM SE IZMANIPULISANO
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Slavna pevačica Britni Spirs oglasila se na Tviteru nakon što su joj obožavatelji poslali policiju na vrata kuće i poručila im je da su ovaj put preterali.

"Kao što već verovatno svi znate, policija mi je došla kući na vrata jer je neko odlučio da se našali. Ja svoje fanove obožavam, ali ovaj put su preterali jer mi je narušena privatnost", napisala je Spirs i zatim nastavila s prigovorom.

 

 

"Policija nikada nije ušla u moju kuću, došli su na vrata i, kada su uvideli da nema nikakvih problema, odmah su otišli. Međutim, kada su otišli, osećala sam se izmanipulisano i izmaltretirano jer se moje ime ponovo povlačilo po naslovnicama medija, i to u ružnom kontekstu", napisala je Britni i potom zaključila:

"U ovom periodu svog života želim samo da javnost i moji fanovi, koji toliko brinu o meni, poštuju moju privatnost".

Podsetimo, Spirs je nedavno ponovo obrisala svoj nalog na Instagramu, a kako je u poslednje vreme imala ispade u javnosti, njeni fanovi su bili zabrinuti, pa su joj na vrata poslali policiju. Britni svako malo ugasi Instagram, pa ga ponovo aktivira, a iz lokalne su policije za TMZ rekli kako je ovaj put nalog obrisala u sredu i da su zbog toga fanovi prijavili da je možda u opasnosti.

Policija je otišla do njene kuće i brzo su ustanovili kako je s Britni sve u redu, ali, s druge strane, nisu otkrili s kim su tačno razgovarali i ko im je rekao da je s Britni sve u redu.

"KO ZNA KOLIKO JE DUGO TRPELA TEROR" Fanovi uznemireni zbog jezivog prizora, isplivao snimak na kojem PIKEOVA MAJKA HVATA ŠAKIRU ZA GLAVU (VIDEO)

 

Komentari (0)

Loading