PEDOFILU RODILA DECU Evo šta je Lisa Meri Prisli rekla o braku sa Majklom Džeksonom i kakve veze Donald Tramp ima sa njihovom romansom
Foto: Profimedia/Jason Merritt / AFP / Profimedia
 

Lisa Mari Prisli, pevačica i jedino dete Elvisa i Prisile Prisli, umrla je u 54. godini, nakon što je iznenada hospitalizovana u četvrtak. Njena 77-godišnja majka potvrdila je Preslijevu smrt kasnije u četvrtak uveče.

"Teška srca moram da podelim poražavajuću vest da nas je napustila moja prelepa ćerka Lisa Mari", rekla je Prisila Prisli u izjavi. "Ona je bila najstrastvenija i najzanimljivija žena koju sam ikada poznavao. Tražimo privatnost dok pokušavamo da se nosimo sa ovim dubokim gubitkom. Hvala vam na ljubavi i molitvama. U ovom trenutku više neće biti komentara".

Lisa Prisli je prebačena u bolnicu iz svog doma u Kalabasasu u Kaliforniji, nakon što je prijavljen srčani zastoj, prvi je izvestio TMZ. Njena majka je zamolila fanove da njenu ćerku zadrže u svojim molitvama u saopštenju objavljenom kada je vest prvi put izašla.

PEDOFILU RODILA DECU Evo šta je Lisa Meri Prisli rekla o braku sa Majklom Džeksonom i kakve veze Donald Tramp ima sa njihovom romansom

Nina Prommer / Zuma Press / Profimedia

 

Lisina porodica je u odvojenoj izjavi rekla da su „šokirani i zatečena tragičnom smrću njihove voljene Lize Mari. Oni su duboko zahvalni na podršci, ljubavi i molitvama svih i traže privatnost tokom ovog veoma teškog vremena.

Muzičarka se pojavila sa svojom majkom na ceremoniji dodele Zlatnih globusa u Los Anđelesu dva dana pre nego što je hospitalizovana, kao deo grupe talenata koji podržavaju čuveni biografski film Baza Lurmana Elvis.

Uveče je glumac Ostin Batler osvojio nagradu za najboljeg glumca u drami za svoju ulogu Kralja. Liza je pohvalila Batlera za njegov nastup, rekavši:

"Zaista nisam znala šta da radim sa sobom nakon što sam to videla. Trebalo mi je otprilike pet dana da ga obradim jer je bilo tako neverovatno i tako na mestu i tako autentično". 


Rođena je u Memfisu, Tenesi 1968. godine i jedino dete Elvisa i Prisile Prisli. Kada su joj se roditelji razveli, Prisli se preselila sa majkom u Los Anđeles, ali se vratila u očev dom u Memfisu, Grejslend. Kada je Elvis umro 1977. godine, devetogodišnja Prisli postala je zajednički naslednik njegovog imanja sa svojim dedom Vernonom Prislijem i njenom prabakom, Mini Mej Hud Prisli.

PEDOFILU RODILA DECU Evo šta je Lisa Meri Prisli rekla o braku sa Majklom Džeksonom i kakve veze Donald Tramp ima sa njihovom romansom

MJT/AdMedia / Capital pictures / Profimedia

 

Kada je imala 25 godina, Lisa je bila jedini preživeli naslednik imanja, koje je tada procenjeno na 100 miliona dolara. Godine 2005. prodala je većinu poslovnih udela na imanju Industrial Media, ali je zadržala kontrolu nad Grejslendom.

Godine 1997, Prisli je izdala Don’t Cri Daddi kao duet sa vokalom svog oca, kako bi obeležila 20. godišnjicu njegove smrti. Kasnije je sledila put svog oca u muzici, izdavši tri albuma: To Vhom It Mai Concern (2003), Nov Vhat (2005) i Storm & Grace (2012).


Takođe, je bila poznata po nizu brakova visokog profila sa pop legendom Majklom Džeksonom, glumcem Nikolasom Kejdžom i muzičarima Kiouom i Majklom Lokvudom. Imala je četvoro dece, uključujući i glumicu Rajli Keo. Njen sin, Bendžamin Kio, ubio se 2020.

Lizin prvi brak započeo je 1988. godine kada se udala za muzičara Denija Kioa. Rodila mu je dvoje dece, sina i ćerku. Međutim, uprkos početnoj idili, brak nije potrajao, pa se Liza Mari razvela 1994. godine.

Uprkos šoku i čuđenju svojih fanova, Lisa Mari je ušla u sledeći brak samo 20 dana kasnije, udavši se za kralja popa Majkla Džeksona. Upoznala ga je daleke 1975. godine kada je imala samo 7 godina. Međutim, par je počeo da izlazi 1992. godine, a Džekson je ubrzo postao izuzetno vezan za prelepu Lizu. Bila mu je velika emocionalna podrška i pomagala mu u zavisnosti od tableta i brinula o njegovom zdravlju.

PEDOFILU RODILA DECU Evo šta je Lisa Meri Prisli rekla o braku sa Majklom Džeksonom i kakve veze Donald Tramp ima sa njihovom romansom

Jacqui Wong/Admedia/Capital Pict / Capital pictures / Profimedia

 

U sada jedinom poznatom intervjuu sa Oprom Vinfri iz 2010. godine, Lisa je rekla: "Volela sam da se brinem o njemu… To je bila najviša tačka u mom životu, kada su stvari išle jako dobro, a on i ja smo bili ujedinjeni… Bilo je to veoma duboko vreme mog života".


Štaviše, u intervjuu sa Donaldom Trampom, People je izvestio da je par bio na odmoru na Trampovom imanju Mar-a-Lago na Floridi pre nego što su se venčali – boravak koji im je možda pomogao da shvate dubinu svojih osećanja jedno prema drugom, s obzirom na to kako ubrzo nakon što su se venčali.

Ovde je, prema Trampovim rečima, par provodio večeri „držeći se za ruke i razgovarajući do sitnih sati“.


Ali onima koji su ih poznavali postalo je jasno da je to zapravo bio nezdrav odnos zasnovan na prijateljstvu i opsesiji Lise Mari da spase Majkla od njega samog. Međutim, nakon dve godine braka, razveli su se, a Liza Mari je priznala da je "fascinirana Majklom i da nije želela da bude sama, pa se udala za njega".

Sledeća velika ljubav Lise Mari bio je muzičar Džon Ozajca, za koga se verila 2000. Međutim, naprasno ga je napustila zbog ljubavi prema Nikolasu Kejdžu. Naime, Nikolasa je upoznala na jednoj zabavi i romansa je odmah planula, a par se venčao 2002. Međutim, bračna idila je trajala samo 3 meseca, jer su se venčali u avgustu, a razveli u novembru iste godine.

PEDOFILU RODILA DECU Evo šta je Lisa Meri Prisli rekla o braku sa Majklom Džeksonom i kakve veze Donald Tramp ima sa njihovom romansom

MJT/AdMedia / Capital pictures / Profimedia

 

Zatim je 2005. šokirala javnost vestima da planira da se ponovo uda za svog prvog muža Denija Kioa. On je tada bio u njenom bendu i navodno su shvatili da su, uprkos godinama razdvojenosti, stvoreni jedno za drugo. Međutim, na kraju su se predomislili, pa nije bilo venčanja.


Po četvrti put, Lishttps://www.alo.rs/razonoda/kultura/714383/velika-tuga-iznenada-umrla-kcerka-elvisa-prislija-lisa-mari-prisli/vesta Mari se udala za Majkla Lokvuda 2006. godine, a Deni joj je bio kum. Lisa Mari je 2007. zatrudnela i tako rodila blizance 2008. Najduže je ostala u braku sa Lokvudom, do 2016, nakon čega je usledio još jedan razvod.

Cela stvar je bila prilično skandalozna jer je bivšeg supruga optužila da je pedofil i da je na njegovom računaru pronašla stotine fotografija i video snimaka gole dece u eksplicitnim pozama. Pokrenuta je istraga, a brakorazvodna parnica se otegla do 2021. godine.

PEDOFILU RODILA DECU Evo šta je Lisa Meri Prisli rekla o braku sa Majklom Džeksonom i kakve veze Donald Tramp ima sa njihovom romansom

WALTER / Bestimage / Profimedia

 


Prošlog avgusta, Prisli je napisala esej o tuzi za američku publikaciju People o "užasnoj stvarnosti" kako se osećala nakon smrti svog sina. „Suočavala sam se sa smrću, tugom i gubitkom od svoje devete godine“, napisala je, misleći na svoje godine kada je Elvis umro 1977. od srčanog udara kada je imao 42 godine.

"Imala sam više nego posledice od tog događaja tokom svog života i nekako sam stigla dovde." Među onima koji su joj odali počast je bila i LaToja Džekson, Majklova sestra, koja je na Tviteru napisala: "Nikada neću zaboraviti koliko si sa mnom podelila ljubav koju si imala prema mom bratu, hvala ti što si bio tako iskrena". 

.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading