TUGA DO NEBA! Upravo objavljeno da je POZNATA INFLUENSERKA PRONAĐENA MRTVA!
Printscreen Instagram

Popularna šminkerka i influenserka Maja Mia Janeska, poreklom iz Ohrida, navodno je pronađena mrtva u Africi, javili su lokalni i domaći mediji.

Nema više zvaničnih informacija i detalja, osim objave njenog dečka u tamošnjim medijima, navodi makedonski "Večer".

Vest o smrti Janeske saopštio je njen dečko Omi Dimpoz, s kojim se zabavljala od 2020, prenosi MSN.com.

TUGA DO NEBA! Upravo objavljeno da je POZNATA INFLUENSERKA PRONAĐENA MRTVA!

Printscreen Instagram

 

Dimpoz se oglasio na svojim nalozima na društvenim mrežama gde je objavio nekoliko fotografija snimljenih zajedno sa Majom i napisao: "Počivaj u miru ljubavi moja."

Maja je takođe izlazila sa tanzanijskim komičarem Idrisom Sultanom, koji je takođe objavio vest o smrti na svojim nalozima na društvenim medijima.

Od nje se opraštaju i njeni najmiliji, putem društvenih mreža na kojima se navodi niz informacija i pretpostavki o tome šta se dogodilo Janeskoj.

Za sada se ne navode razlozi smrti, iako postoje razne spekulacije.

Maja je rođena u Makedoniji, ali je živela u Tanzaniji više od jedne decenije. Izveštaji kažu da je živela u Južnoj Africi pre smrti.

Međutim, još uvek je misterija šta se tačno dogodilo.

Maja Mia je nedavno bila u centru pažnje javnosti u Severnoj Makedoniji nakon što su fotografije sa njom objavili aktuelni političari, među kojima su ministar spoljnih poslova Bujar Osmani i bivši ministar zdravlja Venko Filipče.

U objavama koje je takođe podelila, ona je navela da se raduje produbljivanju saradnje između svoje dve domovine, Severne Makedonije i Južne Afrike, navodi "Večer".

POGLEDAJTE U KAKVOM LUKSUZU ŽIVI SANJA KUŽET: Isplivala privatna fotka, detalji ostavljaju bez daha! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading