ŠOK! Iz vatrenog oružja pucano na Deniz Ričards, ovo su svi detalji
Printscreen

U Los Anđelesu se dogodio težak incident u ponedeljak, kad su napadači pucali na poznatu glumicu Deniz Ričards i njenog supruga Erona Fajfersa.

Glumica i njen suprug nisu povređeni u incidentu, ali ona je bila veoma uzrujana, pošto je metak pogodio zadnji deo njihovog kamioneta, prenosi TMZ.

Na ovom sajtu je objavljena i fotografija rupe od metka koja se nalazi na vozačevoj strani kamioneta koji je vozio Fajfers.

Printscreen

 

Prema pisanju ovog portala, muž glumice je bio za volanom, i imao je problema da pronađe studio u koji je vozio Deniz na snimanje filma. Vozač iza njega je bio frustriran zbog njegove neodlučnosti, i počeo je da viče, a zatim je i pucao na auto sa Deniz i njenim suprugom.

Holivudska zvezda se tresla kad je došla u studio i plakala je, izveštava TMZ.

Printscreen

 

Denis Ričards je najpoznatija po filmovima krajem devedesetih i početka dvehiljaditih kao što su "Drop Dead Gorgeus", "Valentine", "Scary Movie 3" i rijaliti programu "The Real Housewives of Beverly Hills".

Deniz je bila u braku sa Čarlijem Šinom sa kojim je dobila ćerke Sem i Lolu 2004. godine. Posle razvoda i javnog priznanja da njen bivši suprug boluje od HIV-a glumica je javno demantovala da su njena deca zaražena i da je glumac se inficirao posle braka sa njom.

MUSTAFA BUDI DOVOLJNO SREĆAN! Emina Jahović prvi put progovorila o bivšem

Komentari (0)

Loading