UBIJEN POPULARNI REPER Nakon pucnjave u kuglani na mestu ostao mrtav, tuga do neba
Profimedia

Reper Kiršnik Kari Bal, poznatiji kao Tejkof (28), ubijen je jutros u pucnjavi koja se dogodila u Hjustonu, prenosi TMZ

Kako izvori iz policije i nekoliko svedoka kažu, incident se dogodio nešto posle 2:30 ujutru kada su policajci dobili poziv da je upucan čovek u kuglani u Hjustonu. U Tejkofovom društvu bio je još jedan član benda i njegov ujak Kuavo. 

- Rečeno nam je da su Tejkof i Kuavo igrali kockice kada je izbila svađa i tada je neko otvorio vatru, pucajući u Tejkofa. Upucan je u glavu ili u blizini glave. Na licu mesta je ostao mrtav - kaže izvor.

 

Na sajtu TMZ objavljene su i fotografije sa mesta nesreće, gde se vidi Kuavo i drugi okupljeni oko Tejkofa. Samo nekoliko sati pre pucnjave, Tejkof je objavio selfi iz kuglane.

Pravo ime repera je Kiršnik Kari Bal, bio je najmlađi član Migosa. Kuavo je bio njegov ujak, a Ofset njegov rođak.  2008. godine su se okupili kao grupa u Džordžiji i postali hitmejkeri, izbacivši svoj prvi veliki hit "Versace", 2013. godine. Bili su broj jedan na Bilbordu 2016. sa "Bad and Boujee".

 

Grupa Migos je nastupala na festivalu Exit u Novom Sadu 2018. godine, a njihov nastup bio je jedan od najupečatljivijih te godine.

OVOME SE NIJE NADALA Jeleni Tomašević kolege i fanovi napravili iznenađenje povodom rođendana, sreću nije mogla da sakrije 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading