OSRAMOTIO KRALJEVSKI PORODICU Brat Kejt Midlton javno ponizio blisku osobu kraljice Elizabete, palata zgrožena
Foto: Shutterstock

Džejms Midlton je najmlađe od troje dece u porodici. Naime, on je mlađi brat PipeKejt Midlton, supruge princa Vilijama i buduće kraljice Velike Britanije, a poznat je i kao "crna ovca" svoje, inače jako uzorne, porodice. Sada je ponovo šokirao javnost – nazvavši svoju novu mezimicu po praunuci kraljice Elizabete, Isli Filips.

Naime, Džejms se bavi uzgojem pasa, pa je upravo u svoju pseću "porodicu" dodao još jednog psa, zlatnog retrivera Islu. Inače, Džejms ima čak 7 pasa, a ovog leta jedna kučka donela je na svet i leglo od 8 štenadi. Tako se pohvalio fotografijom svoje supruge, Alizee Tevenet, koja je pozirala s novim članom porodice, te je u opisu fotografije napisao "Moje zlatne devojke’.

Malena slatka Isla je tako potomak Džejmsovog psa Mejbel, a on je objasnio kako joj je to ime dao kako bi odao počast škotskim korenima njenih predaka, ali izvori bliski Bakingemskoj palati tvrde da ostatak kraljevske porodice nije preterano oduševljen idejom da se jedan običan pas zove istim imenom kao i praunuka kraljice Elizabete. Inače, Isla Filips je unuka princeze Ane i ćerka njenog sina Pitera Filipsa.

Bakingemska palata je navodno ovim Džejmsovim potezom pomalo uvređena, ali ne mogu ništa zvanično da urade jer brat Kejt Midlton formalno nije član kraljevske porodice, već bliži srodnik jedne od članica, pa makar ona bila i buduća kraljica, pa se na njega kraljevska pravila ne odnose.

Inače, ovo nije prvi put da je Džejms završio na stubu srama zbog svojih poteza. On slovi za ekscentrika sklonog lošim poslovnim potezima. Naime, on već više godina za redom beleži gubitke u svojoj firmi Nice Group London Limited, koju je osnovao 2011. Reč je o firmi koja se bavi izradom torti i kolača, ali nikako ne uspeva da ostvari profit. Neprestano je u minusu, a duguje i kredite bankama, zbog čega se u jednom trenutku našao na ivici bankrota, a navodno ga je iz škripca spasila sestra Pipa.

Džejms je u braku od prošle godine, a oženio se u najvećoj tajnosti s dugogodišnjom devojkom Alizee Tevenet na intimnoj ceremoniji u Francuskoj, a britanski mediji odmah su počeli da se raspituju ko je lepotica koja je osvojila njegovo srce.

33-godišnja Alizee već nekoliko godina živi i radi u Londonu, gde je postala i direktorka jedne tehnološke kompanije. Ćerka je penzionisanog diplomate Džina-Gabrijela Teveneta, a bliska je s oba roditelja. Upravo njen otac je nedavno ponosno medijima rekao kako je njegova ćerka jako srećna sa svojim dečkom, o kojem ima samo reči hvale.

"Alizee je jako srećna u vezi s Džejmsom, jako su zaljubljeni. On je pravi šarmer i jako mi je drag", rekao je Džin-Gabrijel za britanski Daily Mail pre tri godine kada se pojavila informacija da brat vojvotkinje od Kembridža ljubi francusku lepoticu.

Džejms Midlton medijima je ispričao i kako su se upoznali, a za sve je očito bio zaslužan upravo pas! Pas je šetao terasom kafića u kom je bila Alizee, te je devojka mislila da je on konobar kada je došao da joj se izvini za psa koji se oko nje motao, a upravo taj trenutak bio je presudan da se odmah zaljubi u Francuskinju.

Svoju vezu su godinu dana uspevali da sakriju od javnosti, a prvi put su se u javnosti zajedno pojavili na venčanju Ledi Gabrijele Vindsor i Tomasa Kingstona 2019. O privatnim detaljima i dalje mudro ćute, a javnost o njihovoj vezi saznaje sve tek "na kašičicu".

Alizee Tevenet inače je u Briselu završila studije ekonomije i računovodstva, nakon čega je u Londonu magistrirala investicije i finansije. Odrasla je u Francuskoj, ali zbog prirode posla svog oca često se s porodicom selila, a živela je u svim krajevima sveta - od Čilea do Indinezije. Tečno priča engleski i španski, a obožava jedrenje i gaji ljubav prema psima, baš poput svog supruga Džejmsa.

POMIRENJE POSLE MESEC DANA Silvester Stalone se posle razvoda vratio ženi, nije hteo da izgubi porodicu

BONUS VIDEO ZABAVA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading