PREMINULA ZVEZDA SERIJE DOSIJE IKS! Glumac izgubio bitku protiv opake bolesti
Foto: Pixbay

Poznati kanadski glumac Majkl Kopsa, koga znamo po ulogama u seriji "Dosije Iks", filmovima "Hihlander", "Smolvil" i "Stargate SG-1", umro je u 66. godini.

Vest o njegovoj smrti, koja se dogodila u nedelju, objavila je na njegova bivša supruga i glumica Lusija Franđone, na društvenoj mreži Tviter.

PREMINULA ZVEZDA SERIJE DOSIJE IKS! Glumac izgubio bitku protiv opake bolesti

Printscreen

 

Veliki Majkl Kopsa, moj dragi prijatelj i otac mog deteta, Nore, preminuo je 23. oktobra 2022. od tumora na mozgu. Bio je neverovatan scenski i filmski glumac, glasovni glumac, stolar, muzičar i slikar. Ono što je najvažnije, bio je pun ljubavi i prisutan otac - napisala je ona.

Kao što je Lusija napisala, glumac je bio poznat i po glasovnoj glumi gde se pojavljivao u projektima poput "Dragon Ball Z", "Ninjago", "Death Note", "Action Man", "Ks-Men : Evolucija", "Iron Man", i "Planet Hulk Alien Racers".

Ljubav prema glumi počela je u ranom detinjstvu kada se preselio iz svog doma u Torontu u Njujork da bi ostvario svoj san na velikom ekranu. Pohađao je Manhattan's Circle in Skuare Theatre školu četiri godine i završio kurs 1984. godine, pre nego što je debitovao na filmu u filmu Tajming iz 1985. godine.

VODITELJ PREMINUO USRED EMISIJE Doživeo srčani udar, program momentalno prekinut

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading