DAO JE MILIONE ZA IZLEČENJE Zvezda serije "Prijatelji" skoro dve godine nije okusio alkohol, a sada otkriva sve o teškoj borbi
EPA

Glumac Metju Peri uveliko promoviše svoje memoare koji nose naziv „Friends, lovers and the big terrible thing", u kojima će ogoliti dušu. Pojedine nepoznanice je već izrekao u intervjuima, kao i sada prilikom promocije za Njujork tajms.

Naime, poznato je da se Metju dugo borio sa alkoholizmom, a od istog apstinira već 18 meseci. On je sada otkrio da je mnogo novca dao na borbu sa zavisnošću, a u pitanju su čak milioni!

Verovatno sam potrošio oko devet miliona dolara pokušavajući da se otreznim - procenio je glumac, a zatim je podelio da je nedavno proslavio 18 meseci trežnjenja.

DAO JE MILIONE ZA IZLEČENJE Zvezda serije

EPA

 

Podsećanja radi, Peri je nedavno otkrio da je njegova borba sa zavisnošću u jednom trenutku postala toliko žestoka da je pre nekoliko godina, odnosno u svojoj 49. godini "zamalo umro", kada mu je zbog prekomerne upotrebe narkotika puklo debelo crevo.

Tada je mučio muku s gastrointestinalnom perforacijom i mesecima je ležao u bolnici, a lekari su njegovoj porodici saopštili takve vesti, da su ga jedno vreme i živog oplakivali.

- Kad su pitali kolike su šanse, rekli su im dva odsto, da preživim. Veštačka pluća su me snabdevala kiseonikom. Malo ko pređe preko toga... - objašnjavao je ranije Metju.

Podsetimo, „Friends, lovers and the big terrible thing" će biti u prodaji od novembra. Glumac je u ovoj knjizi maksimalno ogolio dušu, s namerom da svojim fanovima „sam ispriča sve", posle raznih napisa akonto njegovog života i borbi koje je vodio.

POGINULA ZVEZDA SERIJE VIL I GREJS! Stravična saobraćajna nesreća zavila Holivud u crno

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading