UDARAO ME JE PO ZADNJICI Slavna glumica i zvezda "Mrak" filma iznela stravične optužbe na račun poznatog režisera
Shutterstock

Holivudska glumica Ana Faris još jedna je u nizu iz sveta šoubiznisa koja se priključila pokretu #metoo, kada je otkrila da ju je pokojni reditelj Ivan Rajtman neprikladno dodirivao po zadnjici. 

Sve to se dogodilo tokom snimanja filma "Moja super bivša devojka" iz 2006. godine, dok je stajala na merdevinama. 

Glumica je o tome pričala još 2017. godine, ali tada nije želela da otkriva ime režisera. Sada je otkrila njegov identitet u svom podkastu "Nekvalifikovani", objavljenom u sredu.

UDARAO ME JE PO ZADNJICI Slavna glumica i zvezda

Shutterstock

 

- Mogu li da govorim loše o mrtvima? - pitala je Faris u uvodnom delu gošću Lenu Danham i dodala:

- Snimala sam scenu u kojoj sam bila na merdevinama i trebalo je da uzimam knjige sa police, a on me je tako snažno udario po zadnjici pred ekipom.

Ona se prisetila i da je Rajtman vikao na nju nakon što je zakasnila na set prvog dana zbog nesreće sa lepkom za periku u šminkernici. Njena sagovornica je potom otkrila da su i druge žene pričale o rediteljevoj neljubaznosti i napadnosti.

UDARAO ME JE PO ZADNJICI Slavna glumica i zvezda

Shutterstock

 

- Mislim da niste prva osoba koja je to prijavila. I tako mi je žao što ste imali to iskustvo. I zar niko nije ušao i rekao: "Ne? 

Ne. Bilo je to, kao, 2006. godina. Imala sam 30 ljudi oko sebe koji su očekivali da nešto uradim, ali nisam. I tako sam to pustila. Rekla sam: "kao, pa nije to tako velika stvar. Povuci se i samo se kikoći". Ali, činilo je da se osećam tako malom. To ne bi smeo da uradi muškarcu. Jedno od mojih najtežih iskustava u filmu je sa njim - odgovorila je Ana.

Rajtman, koji je režirao "Isterivače duhova", umro je u februaru ove godine. Njegov sin, režiser Džejson Rajtman, još uvek nije komentarisao Aninu izjavu.

IZNENADA PREMINUO POZNATI PEVAČ Srušio se na bini, iza sebe ostavio dvoje dece i trudnu suprugu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading