DRŽALI SU ME NA NIŠANU I BRUTALNO SILOVALI Poznata voditeljka je preživela pakao, htela da izvrši samoubistvo, a sada je sve otkriveno
Instagram/katieprice

Britanska starleta Kejti Prajs priznala je uoči projekcije dokumentarnog filma "Trauma i ja"  da je 2018. godine bila silovana, kao i da se još uvek bori sa posttraumatskim stresnim poremećajem (PTSP). Ona je otkrila i da je zbog toga pokušala da sebi oduzme život, ali je na sreću ipak potražila lekarsku pomoć.

Naime, sve se odigralo 2018. godine u Južnoj Africi, gde je radila za ITV. Tada se dogodila pljačka automobila, a njihovi pasoši, gotovina, laptopovi i iPad-i ukradeni su iz vozila koja su putovala iz Johanesburga.

 

 

Neshvatljivo je da nismo imali osiguranje. Da smo ga imali, cela ova situacija bi bila izbegnuta, onda sam mogla da izađem na kraj sa šestoro momaka koji su me držali na nišanu i silovali - rekla je Prajs, koja je dodala da je njeno ponašanje u tom i generalno proteklom periodu rezultat borbe sa traumom.

Ona je takođe rekla za Kanal 4 da je zbog toga pala u depresiju i pokušala da izvrši samoubistvo:

 

 

- Jednom sam se udarala. Imala sam modrice po licu i vratu, a kada sam se probudila, nisam htela da budem živa - rekla je ona.

Starleta je zbog svega potražila pomoć na klinici za rehabilitaciju The Priori, a mnogi su tada mislili da se leči od zavisnosti alkohola i droge, što joj veoma smeta i naglašava da - nije istina.

Ipak, ona je prošle godine imala saobraćajnu nesreću jer je bila pod dejstvom alkohola.

 

 

- Bila sam usamljena jer sam živela na selu i trebao mi je razgovor, pa sam smatrala da je u redu da vozim u takvom stanju - rekla je Kejti i istakla da to više nikada ne bi uradila.

Bivša manekenka tvrdi i da ne želi da se pravda ljudima dok se bori sa PTSP-om i traumom, pa je odlučila da se skloni sa društvenih mreža. 

Inače, napadači su još na slobodi.

MILIONI JOJ DEFINITIVNO NISU BITNI! Ćerka Saše Popovića odabrala nesvakidašnju destinaciju za odmor, omiljeno je mesto srpskih turista

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading