SIN MI TRPI VRŠNJAČKO NASILJE Megan Foks progovorila o agoniji kroz koju prolazi
Instagram

Glumica Megan Foks rasplakala se u nedavnom intervjuu dok je pričala kako njenog najstarijeg sina Nou (9) zlostavljaju u školi.

Naime, holivudska zvezda otvorila je dušu i otkrila da njen sin prolazi kroz teror i da je jako zabrinuta za njegovo psihičko stanje.

- Imam dete koje pati. Jako se brinem zbog toga, volela bih da čovečanstvo nije takvo - rekla je Megan Foks za američke medije.

Glumica je i ranije otvoreno govorila o tome da njen sin voli da nosi haljine i da ga je od malih  nogu privlačila ženska garderoba.

- Još kad je imao samo dve godine, bile su mu draže od pantalona - govorila je ona tada. 

SIN MI TRPI VRŠNJAČKO NASILJE Megan Foks progovorila o agoniji kroz koju prolazi

Printscreen

 

 

Megan je takođe istakla da se dosta edukovola, te da je upućena u literatujru koju su pisala transrodna deca koja su prolazila kroz slične stvari sa kojima se njen sin susreće.

Preporučujemo:

Naš poznati glumac Neboša Dugalić ima PETORO dece: Njihova imena su NEOBIČNA i simbolična, a za neka verovatno niste ČULI!

- Neke od knjiga poručuju da možete biti dečak i nositi haljinu. Možete se izraziti kroz svoju odeću kako god želite. To čak ne mora imati nikakve veze s vašom seksualnošću - rekla je.

Dodala je da je godinama radila na tome da podstakne Nou i njegovu braću, Džornija i Bodija, da prihvate ono što jesu. Nažalost, kaže, drugi ljudi su ti koji imaju problema sa ličnim izborima njenog sina.

- Volela bih da mogu da ih povedem sa sobom, to bi olakšalo stvari. Teško mi je, ne samo zbog pritisaka društva, nego i zato što sam odvojena od njih. Oni su moja krv - dodala je.

Podsetimo, slavna glumica ima tri sina s bivšim suprugom Brianom Austinom Greenom. 

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading