NOVINAR DEMANTOVAO SVE Nakon njegove tvrdnje da je trudnu Rijanu prevario dečko, odlučio da se oglasi, ovo je prava istina (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Nakon nezvaničnih informacija koje su odjeknule kao bomba, da je Rijana ostavila repera Asap Rokija zbog navodne prevare sa prelepom dizajnerkom Aminom Muadi, poočele su da isplivavaju razne informacije.

Modni influenser i novinar Lui Pizano razbesneo je sve pevačicine fanove, a već danas je objavio tekst kojim se izvinio i njoj i njenom partneru.

NOVINAR DEMANTOVAO SVE Nakon njegove tvrdnje da je trudnu Rijanu prevario dečko, odlučio da se oglasi, ovo je prava istina (FOTO)

Foto: Alo ilustracija

 

- Rijana i ASAP Roki su raskinuli. Rijana ga je ostavila nakon što ga je uhvatila da je vara sa dizajnerkom cipela Aminom Muadi - bile su reči koje je napisao na Tviteru Lui Pizano.

Naime, on je priznao da je pogrešio i napravio nepotrebnu dramu.

- Sinoć sam doneo glupu odluku da tvitnem neke informacije koje sam dobio. Neću govoriti o izvorima, niti kriviti druge za raspravu koja je pokrenuta itd. Na kraju dana, ja sam doneo odluku da to napišem - objavio je on, pa nastavio:

- Želim da se izvinim svim stranama koje sam uveo u ovo svojim postupcima i nepromišljenim tvitovima. Nemam opravdanje. Izvinjavam se za nepotrebnu dramu - zaključio je on.

Nešto ranije se oglasila i dizajnerka cipela koja je, navodno, žena sa kojom je reper prevario trudnu Rijanu. Ona je demantovala sve optužbe.

Inače, izvor blizak paru je za američke medije rekao da su tvrdnje o raskidu neistinite, a ni Rijana ni ASAP se nisu oglašavali.

LJUBAV SVOG ŽIVOTA UPOZNAO JE BEŽEĆI OD FANA Na prvi pogled zaljubio se u konobaricu, a posle 17 godina svi im se dive

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading