ZVEZDA IGRE PRESTOLA ŽIVI NA ULICI! Džejson Momoa uslikan je na ulicama Los Anđelesa u izdanju koje će vas šokirati!
Profimedia

Glumci Džejson Momoa (42) i Lisa Bonet (54), važili su za jedan od omiljenih holivudskih parova saopštio je da se rastaje.

Svi smo osetili pritisak i promene u ovim transformacionim vremenima… Odvija se revolucija i naša porodica nije izuzetak… Osećamo i rastemo iz seizmičkih pomeranja koja se dešavaju. Zato delimo naše porodične vesti da se rastajemo. Ne delimo tom jer mislimo da je vredno vesti nego zato što želimo da nastavimo sa svojim životima dostojanstveno i iskreno – objavio je par na Instagramu.

Džejson je sve iznenadio kada su ga uslikali u luksuznom kamperu za koji je glumac izdvojio 750.000 dolara, a koji se nalazio u Los Anđelesu.

- Često spava u njemu radije umesto da ide u hotel kada je na snimanjima, kako bi mogao da bude bliže plaži - rekao je neimenovani izvor tada za The Sun.

Podsetimo, Džejson Momoa, koji je stekao svetsku slavu ulogom u seriji “Igra prestola” i jedna je od najvećih zvezda u usponu danas, i prelepa zvezda “Kozbi šoua” Lisa Bonet bili su zaljubljeni od 2005. godine, a venčali su se 2017. Tokom svoje duge veze, dobili su dvoje dece.

VELIKA TUGA! Preminula poznata jutjuberka u 37. godini života, nije uspela da pobedi opaku bolest

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Milica

30.01.2022 08:51

Ne vidim ništa loše u tome, a i jeftinije je od hotela... Blizina vode je divna stvar, iskreno zavidim mu i divim mu se na jednostavnosti. Žao mi je jedino što im je brak "pukao", delovali su kao dobar par.