SLAVNA GLUMICA PONOSNA NA SINA KOJI JE PROMENIO POL Sada se zove Rubi, a ona lično će venčati nju i njenog verenika!
EPA

Nakon objave Džejmi Li Kertis, zvezde „Noći veštica“, da je njena mlađa ćerka transrodna, ona je najavila i kako će njena ćerka Rubi i njen verenik venčati sledeće godine i da će ih upravo ona preuzeti ulogu matičara.

SLAVNA GLUMICA PONOSNA NA SINA KOJI JE PROMENIO POL Sada se zove Rubi, a ona lično će venčati nju i njenog verenika!

EPA

 

Legenda malih ekrana, koja ima dvoje dece sa suprugom Kristoferom Gestom, u intervjuu za magazin AARP, rekla je da je sa divljenjem i ponosom gledala kako njihov sin postaje ćerka Rubi.

Da podeli ove novosti dozvolu je dobila upravo od Rubi, a ova šesdesetdvogodišnja glumica tvrdi kako joj je tranformacija njenog sina pomogla da izmeni sva zastarela uverenja o tome kako je rodni identitet fiksiran, ali i da shvati da je život zapravo "stalna metamorfoza“.

- Ja sam neko ko ide u korak s vremenom, promene su potrebne jer je krajnje vreme da se otarasimo zastarelih ideja, one jednostavno više ne funkcionišu - kaže Džejmi.

Kertis i Gest takođe imaju ćerku koja se zove Eni, ima trideset i četiri godine, udata je i radi kao instruktorka plesa.

Da ne želi i da nema šta da krije, glumica je potvrdila i time što je na svom Instagram profilu objavila sliku magazina u kojem je ispričala priču o svom detetu. U opisu je naglasila da je srećna što joj je porodica na sigurnom i što se razvija.

BONUS VIDEO:

HOLIVUD U BEOGRADU Bivši dečko Sema Smita snima s Bondom!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Transformersi

04.08.2021 12:13

Mogla bi i mama da postane tata pa da preda mladu mladoženji.