ZA NJOM SE TRAGALO 39 SATI Gde je i šta radi manekenka koja je podigla celu Srbiju na noge svojom lažnom otmicom i izmišljenim silovanjem? (FOTO)

Manekenku Minu Milenković nazvali su "lažljivom manekenkom" nakon što je pre nekoliko godina izmislila da je oteta i silovana, zbog čega je bila osuđena na 100 sati društveno korisnog rada, a nakon toga se potpuno povukla iz javnosti

Manekenka Mina Milutinović - inače supruga srpskog košarkaša Nemanje Nedovića, koja je ujedno i dobra drugarica Milenkovićevoj objavila je na svom Instagramu fotografiju sa njom kada ju je posetila u Italiji, gde inače Mina sada živi.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Mina Nedovic (@minamilutinovic)

Podsetimo, manekenka je privukla 2013. godine kada je izbio haos zbog lažnog prijavljivanja fizičkog napastvovanja, a kasnije se ispostavilo da je Mina sve izmislila da bi privukla pažnju bivšeg dečka. Potraga za njom je trajala 39 sati, a kada se izgubljena manekenka bosa i raščupana pojavila u Resniku, policiji je malo trebalo da shvati da je otmicu izrežirala upravo sama Mina.

Nakon što ju je policija odvela u Urgentni, Mina je rekla da su je dva muškarca otela i zlostavljala, ali nije mogla da ih opiše. Ginekološkim pregledom je utvrđeno da njene tvrdnje nisu tačne, posle čega je priznala da je sve izmislila.

Ona je zatim osuđena na društveno korisni rad jer je tražila nagodbu, a u suprotnom pretila joj je kazna od jedne godine zatvora.

JOŠ JEDNA TUGA U GRANDU Preminuo Momir Lukovac, uzrok njegove smrti još uvek nepoznat!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi