Miroslav Ilić
Masanori Jošida/Alo
Miroslav Ilić

Masanori Jošida/Alo

Miroslav Ilić, Foto: Masanori Jošida/Alo

Kako piše "Skandal", Miroslav Ilić je pre desetak dana imao predinfarktno stanje! Njemu je pozlilo usred noći, pa je srećom njegova žena Gordana bila uz njega!

- Miroslava je usred noći probudio tup bol u grudima. Samo je počelo nešto da ga steže oko srca – započinje naš izvor i dodaje:

- To ga je i probudilo, pa se uhvatio za grudi, ali nije hteo da ide kod doktora, niti je dozvolio ženi i deci da zovu lekare. Možda je i infarkt preživeo na nogama ili je to bilo neko predinfarktno stanje, sve je moguće. Uglavnom, on za lekare neće ni da čuje. Nešto mu u poslednje vreme nije ni do čega…Dotklo ga je sve ono oko Devina i Mire, nekad, kad se posegne za tom pričom, on i sam kaže: "Posle onoga što sam prošao, nije mi žao ni da umrem, kakvi lekari, kakvi bakrači! Ma ne pada mi na pamet" – prepričava nam izvor i dodaje:

- Žena i deca ga mole da ode bar na pregled, da dobije neku terapiju i nešto za smirenje, ali ne vredi. Neće, pa neće, tvrdoglav je baš! Ali dobro, neka ga, njegov je život, može sam da odluči kako će i šta će – završava naš izvor.

Pročitajte još:

Tagovi
vip

Komentari (4)

sara

24.10.2020 10:54

Učinjen greh prema detetu koje nije hteo da prizna se, plaća sa kamatom!!!!.

Nada

24.10.2020 11:56

Sam je kriv -da je priznao sina sve bi bilo ok. ali ne stipsa se boji da mu se ne smanji imovina na koju i Devin ima pravo kada se dokaze ocinstvo ! Na kraju docice mu svalerka glave.

Voja

24.10.2020 13:15

Naravnoučenije nemojte imati švalerku pod stare dane

dragan

24.10.2020 15:42

Kad je pravio to dete bilo mu lepo, kad je trebalo da bude muško i prizna - ponašao se ko kretenčina. A sad mu kriva "švalerka" i dete koje joj je napravio! Šta će, sirotinja, nije imao za alimentaciju! STOKA BRE!