ŽIVOTNA DRAMA SLAVUJA IZ MRČAJEVACA Folker doživeo predinfarktno stanje, porodica krivi švalerku!

Pevač se ovimpovodom nije oglašavao

Miroslav Ilić
Miroslav Ilić, Foto: Masanori Jošida/Alo

Kako piše "Skandal", Miroslav Ilić je pre desetak dana imao predinfarktno stanje! Njemu je pozlilo usred noći, pa je srećom njegova žena Gordana bila uz njega!

- Miroslava je usred noći probudio tup bol u grudima. Samo je počelo nešto da ga steže oko srca – započinje naš izvor i dodaje:

- To ga je i probudilo, pa se uhvatio za grudi, ali nije hteo da ide kod doktora, niti je dozvolio ženi i deci da zovu lekare. Možda je i infarkt preživeo na nogama ili je to bilo neko predinfarktno stanje, sve je moguće. Uglavnom, on za lekare neće ni da čuje. Nešto mu u poslednje vreme nije ni do čega…Dotklo ga je sve ono oko Devina i Mire, nekad, kad se posegne za tom pričom, on i sam kaže: "Posle onoga što sam prošao, nije mi žao ni da umrem, kakvi lekari, kakvi bakrači! Ma ne pada mi na pamet" – prepričava nam izvor i dodaje:

- Žena i deca ga mole da ode bar na pregled, da dobije neku terapiju i nešto za smirenje, ali ne vredi. Neće, pa neće, tvrdoglav je baš! Ali dobro, neka ga, njegov je život, može sam da odluči kako će i šta će – završava naš izvor.

Povezane vesti

 • Korisnik: dragan
  24/10/2020 - 15:42
  Kad je pravio to dete bilo mu lepo, kad je trebalo da bude muško i prizna - ponašao se ko kretenčina. A sad mu kriva "švalerka" i dete koje joj je napravio! Šta će, sirotinja, nije imao za alimentaciju! STOKA BRE!
 • Korisnik: Voja
  24/10/2020 - 13:15
  Naravnoučenije nemojte imati švalerku pod stare dane
 • Korisnik: Nada
  24/10/2020 - 11:56
  Sam je kriv -da je priznao sina sve bi bilo ok. ali ne stipsa se boji da mu se ne smanji imovina na koju i Devin ima pravo kada se dokaze ocinstvo ! Na kraju docice mu svalerka glave.
 • Korisnik: sara
  24/10/2020 - 10:54
  Učinjen greh prema detetu koje nije hteo da prizna se, plaća sa kamatom!!!!.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi