IGRAONICA NA ZGARIŠTU Filip i Prijovićka uložili 50.000 evra za igralište na placu na kom je izgorela mesna zajednica! (FOTO)

"Restoran je dobro radio, uvek je bilo ljudi. Ovo zabavište za decu su uradili prošle godine, ali, kao što vidite, tu se sada igraju deca iz komšiluka. Oni su mnogo para uložili u taj restoran, i ovo igralište je mnogo koštalo. Sigurno su na gubitku jer ne rade kao što je planirano", ističu komšije

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović
Aleksandra Prijović i Filip Živojinović, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Filip Živojinović i Aleksandra Prijović investirali su 50.000 evra u izgradnju i opremanje dečje igraonice koja se nalazi preko puta njihovog restorana na Dedinju!

Prema rečima izvora, na ovom mestu se nekada nalazio objekat koji je pripadao mesnoj zajednici, ali je on izgoreo u požaru u martu prošle godine.

Ubrzo nakon toga teren je raščišćen, odnosno taj deo zgrade je porušen i plac je ponuđen u zakup. Živojinović je za to morao da izdvoji pozamašnu svotu novca jer je reč o lokaciji koja se nalazi u srcu Dedinja, pa je na kraju za celokupnu investiciju dao oko 50.000 evra.

Zabavište za decu namenjeno je pre svega za goste koji dolaze u restoran Filipa i Aleksandre, koji trenutno ne radi zbog pandemije virusa korona.

- Restoran je dobro radio, uvek je bilo ljudi. Ovo zabavište za decu su uradili prošle godine, ali, kao što vidite, tu se sada igraju deca iz komšiluka. Oni su mnogo para uložili u taj restoran, i ovo igralište je mnogo koštalo. Sigurno su na gubitku jer ne rade kao što je planirano. Nisam video da su Aleksandra i Filip skoro dolazili u restoran - rekao je jedan od komšija koji stanuje u blizini.

Osim igrališta za decu, Filip i Prijovićka napravili su i parking za goste restorana, koji je takođe prazan jer objekat ne radi. Inače, njihov restoran je jedno vreme bio zatvoren, na leto 2019, i to zbog rešenja poreske inspekcije. Kako se tada pisalo, osoblje ugostiteljskog objekta nije izdavalo fiskalne račune, pa su vlasnici dobili tromesečnu zabranu rada.

Šok transformaciju Prije sa početka karijere, pogledajte OVDE.

Povezane vesti

 • Korisnik: Nada
  18/03/2021 - 09:38
  Tako je to kada ne radis po zakonu - dosao djavo po svoje !
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi