Luka Miškulin
Printscreen/YouTube
Luka Miškulin

Printscreen/YouTube

Luka Miškulin, Foto: Printscreen/YouTube

Jedan od takmičara "Zvezda Granda" Luka Miškulin, kojem je mentor Aleksandar Milić Mili u rodnoj Hrvatskoj dospeo je na stranice crne hronike.

On je, naime, u avgustu 2018. godine, zajedno sa tri druga navodno brutalno pretukao momka, koji je nakon tuče ostao slep.

Kako navode hrvatski mediji, uskoro bi trebalo da počne suđenje, pa je Lukino učešće u takmičenju možda pod znakom pitanja.

Luka dolazi iz Vinkovaca, a u Beograd je došao sa ocem Darijom, koji je inače šef granične policije na prelazu Bajakovo. Luka i Domagoj Culej, sin bivšeg saborskog zastupnika HDZ Steva Culeja, Daniel Hodak i Gabrijel Ćekić, su, kako su pisali hrvatski mediji, pretukli Ivana Mikuljana, koji je bio četiri meseca u bolnici, od toga mesec i po dana u komi, a na kraju je ostao slep. Stevo Culej je tada za hrvatske medije rekao da njegov sin nije kriv, te da je buka podignuta samo zbog njegovog imena.

- Želim da budu osuđeni jer su od mene napravili stopostotnog invalida, a ni kriv ni dužan nisam im bio ni za ništa. Nisam se ni sa kim od njih tukao, nikoga povredio, većinu njih ni ne poznajem, nisam nikad čuo ni za njihova imena. Voleo bih znati zašto su mi to napravili jer to još ne znam. Jedva sam ostao živ, izgubio sam vid, pijem tablete protiv epilepsije i u depresiji sam jer moj život više ne liči ni na ništa - izjavio je ranije Ivan Mikuljan.

Luka Miškulin

Printscreen/YouTube

Luka Miškulin, Foto: Printscreen/YouTube

Istraga je navodno pokazala da je upravo Luka Miškulin zadao Ivanu najjači udarac u glavu. Zbog brojnih povreda, lekari su ostali u čudu da je uopšte preživeo.

Luka je prvooptužen jer ga tužilaštvo smatra najodgovornijim i prete mu tri godine zatvora. On je prvo ročište propustio, kako piše "24.hr", iz čije redakcije su pokušali da dobiju Lukin komentar, ali im nije odgovarao na pozive i poruke.

Ovaj mladić je u takmičenje ušao tek u decembru, i to umesto kandidatkinje koja je bila bolesna, jer je bio prvi na listi čekanja.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

jagodinac

02.02.2021 15:36

Znaci I kod komsija isto ko I kod nas prebili coveka jedva izvuko zivu glavu ostao slep a dno od sudstva tri godine zaprecene prvo dozivotno izdrzavanje za prebijenog pa posle kazu jao strasno uzeo pravdu u svoje ruke pa kad je tata umislio da je neko I nesto