Katarina Bogićević
Jutjub printskrin
Katarina Bogićević

Jutjub printskrin

Katarina Bogićević kao Zvezdana, Foto: Jutjub printskrin

Pre nego što je dobila prvu ulogu, mlada Katarina vodila je nekoliko dečijih emisija i učestvovala u šou programu "Ja imam talenat".

- Reditelj i scenarista Dušan Milić zapazio me je u rijaliti šou-programu "Ja imam talenat" i pozvao me je na kasting. Bilo je mnogo dece koja su se borila za ulogu Zvezdane, ali ja sam im izgleda najviše odgovarala. I zaista, meni ništa ne pada teško jer su muzika i gluma moj život i u tome zaista uživam, a za drugare i dobru zabavu uvek nađem vremena - rekla je Katarina pre četiri godine, kada je snimala popularnu seriju.

Bogićevićeva tu nije stala. U drugoj sezoni humanitarnog šoua "Tvoje lice zvuči poznato" 2014. godine pokazala je talenat na mnogim poljima i tako ponovo pokupila simpatije gledališta. Ove godine se ponovo našla na sceni imitatorskog šoua i to kao podrška Nikoli Rokviću i Neši Bridžisu.

Kaća sa Kajom i Nešom Bridžisom

Fejsbuk/Katarina Bogićević

Kaća sa Kajom i Nešom Bridžisom, Foto: Fejsbuk/Katarina Bogićević

Zanimljivo je takođe da je ona bila jedna od potencijalnih glumica u filmu "Milioner u telu siromaha". O njoj je razmišljao reditelj Enver Puška kada je folk zvezda Seka Aleksić odbila da glumi u njegovom filmu.

Danas Katarina ima 18 godina i prava je lepotica. Ona se i dalje bavi glumom i pevanjem, a nedavno je nastupila na jednom muzičkom festivalu u Belorusiji sa zvezdom "Granda" Dušanom Svilarom.