Ksenija Mijatović
Screenshot
Ksenija Mijatović

Screenshot

Ksenija Mijatović, Foto: Screenshot

Ksenija Mijatović odustala je od pevačke karijere, te danas vodi radionice kroz koje uči ljude kako da vole sebe i prevaziđu teške situacije.

Počela je karijeru devedesetih godina, kada je bila deo "Lee Man" projekta. Nakon toga, 1998. godine, izdaje prvi samostalni abum. Tokom prošle decenije nastavila je da snima albume i da nastupa na mnogim festivalima, a često su za nju govorili da ima jedan od najmoćnijih vokala na ovim prostorima.

Poslednji album snimila je 2011. godine, koji je produciran u Americi, ali ni to nije pomoglo da postane slušan. Prema sopstevnom priznanju, Ksenija je te godine imala samo dva nastupa, pa je onda zvanično rešila da "digne ruke" od muzike.

Ksenija Mijatović

Screenshoot Instagram

Ksenija Mijatović, Foto: Screenshoot Instagram

Kako je u više navrata isticala, odluka da se posveti duhovnom razvoju promenila joj je život iz korena.

"U mom svetu i životu ja sam jedini autoritet. Zato biram da radost ispuni moj život", napisala je pevačica na svom profilu i istakla da je ovo jedna od njenih najdražih afirmacija.

Ksenija je i sama govorila o svojoj novoj profesiji:

- Danas sam licencirani trener programa "Izlečite svoj život", po principima filozofije Lujze Hej, i svoj glas koristim da ljudima, osim divnih pesama, prenesem i reči podrške, optimizma i vere, te poruku da je sva snaga u nama samima i da zaista možemo sve, samo ako to istinski želimo - rekla je Ksenija jednom prilikom.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Ksenija Mijatovic (@mijatovicksenija) on Nov 21, 2019 at 12:37am PST

- Ja sam tu uvek nešto tema kada je reč o estetskoj hirurgiji. Uvek kada se priča o estetskoj hiruriji uvek uzimaju mene za primer upravo zato što sam ja jedan od najpozitivnijih primera. Ja sam napunila 40 godina i ušla samu 41. i sada da završimo za vjek i vjekova, ja sam imala intervenciju grudi i nosa i molim vas da završimo više. Nisam radila jagodice ni obrve, nemam ni botoks - kazala je ona svojevremeno.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Ksenija Mijatovic (@mijatovicksenija) on Oct 26, 2019 at 11:11am PDT