Roze, oko  mene sve je roze:  Zorica sa  ćerkom  Zlatom
instagram
Zoričin apartman u  Šimanovcima je jedini u boji

instagram

Zoričin apartman u Šimanovcima je jedini u boji, Foto: instagram

Da stvar bude gora, zapretila je organizatorima da neće ući u studio i da će napustiti šou ako joj ne ispune želju.

Kako saznaje „Alo!“, sve se odigralo prošle srede, kada je Zorica došla u Šimanovce i videla da njen apartman, koji je po njenoj želji okrečen i uređen u roze tonovima, nije okićen u novogodišnjem stilu.

Roze, oko  mene sve je roze:  Zorica sa  ćerkom  Zlatom

instagram

Roze, oko mene sve je roze: Zorica sa ćerkom Zlatom, Foto: instagram

- Niko nije očekivao da će doći do problema sa Zoricom, koja je počela da drami čim je ušla u apartman. Istog trenutka je pozvala organizatore i pitala zašto njen aprtman nije okićen i nema jelku. Kada su joj rekli da nisu ni planirali da okite apartman, to ju je dodatno razljutilo, pa im je poručila da neće početi snimanje emisije dok joj ne ispune želju. Ona je tražila da joj stvore dekoratera i ukrase prostor roze bojom, te da joj istog momenta sve urede. U prvom momentu, organizatori to nisu želeli da urade jer nisu imali ukrase, niti bilo koga ko bi mogao da dekoriše apartman, ali kada su shvatili da je vrag odneo šalu i da ona ne silazi u studio, morali su da popuste - priča naš izvor koji se zatekao na licu mesta i dodaje da su nakon svega ljude pozvali scenografa, koji je imao slobodan dan, kako bi okitio njen aprtman.

- Svi su bili besni, ali su morali brzo da delaju kako ostali članovi žirija ne bi dugo čekali. Brzo su morali da se snađu kako bi našli roze ukrase, jelku i sve novogodišnje ukrase kojima bi okitili mesto na kojem pevačica provodi vreme u pauzama snimanja. Na kraju je pristala da snima prvu emisiju, a da za to vreme dekorateri i scenografi okite njen apartman. Tražila je da jelka bude velika i da ima mnogo roze ukrasa kako se ne bi razlikovala od ostalih predmeta u prostoriji. Kada je na kraju prve snimajuće emisije videla kako je ukrašen apartman, pevačica je bila prezadovoljna i poručila je organizatorima da sve može da se postigne kada se hoće - završava izvor.

Ne odustaje  od svojih  prohteva:  Zorica  Brunclik

instagram

Ne odustaje od svojih prohteva: Zorica Brunclik, Foto: instagram

Kada smo pozvali članicu žirija da prkomentariše ove navode, ona se nije javljala na telefon, niti je odgovarala na naše poruke. Inače, Zorica je na samom početku šou programa tražila da se apartman u kojem ona boravi razlikuje od drugih, pa je tako ispunjen njen zahtev da boravi u roze prostoriji sa nameštajem u istoj boji, pa se tako u kompleksu sa oko 100 apartmana koji su sređeni na isti način, samo Zoričin razikuje. Između ostalog, to je bio i jedan od uslova da pristane da bude članica žirija.

Komentari (11)

miki

20.12.2016 17:44

ovaj babac nije sav svoj. iduce godine, pamet u glavu pri izboru zirija!

Sanja

20.12.2016 18:11

Veca je budala onaj ko ju je primio u ziri,jedna nepismena zena da zapovjeda citavoj organizaciji. Ako ne mogu bez nje neka odmah stave kljuc u bravu.

Srbin

20.12.2016 19:33

Stvarno "nema smisla". Organizatorima je moralo da bude poznato, da Romi, obozavaju roze boju !!!

Mira

20.12.2016 19:49

I onda "zvezda" kada izadje iz ovog apartmana, ide da peva, svadbu u Pozarevcu ???!!!

brat ljubo duhovnik

20.12.2016 20:10

e ,zoko ,zoko,u mahalu nekad nisi imala ni struju ,a put blatnjav ,a sporet zadimi ceo ćumez od sobe gde bejahu 4 duše,zoko,zoko.... a vetrina prazna ,prazne tegle bejahu... dole pocepan tzv topli pod ,kreveti polomljeni,prljavo sve...... sirotinja uboga,brasno ivoda pa se zamesi na plotu zoko,zoko,kupatilo nema,nuzda se vrsi u poljski klozet zoko,zoko...

mr burns from simpsons

20.12.2016 20:25

a posle nje da zovu popa da okadi apartman da istera necastivog

Demina

20.12.2016 20:32

Veću kompleksašicu na estradi nisam videla. Malo joj što je dobila apartman, pa još izvoljeva u kojoj će boji. Uzgred, sobe koje su skroz jednobojne izazivaju depresiju kod ljudi. To se naročito odnosi na pink boju. I kako je nije sramota da pred sam početak emisije zakera i odbija da učestvuje u snimanju, da takmičari čekaju kao budale zbog njenog luksuziranja. Opet ona sebe stavlja u prvi plan umesto takmičare.

VERA

20.12.2016 22:25

narod gladan a nazovi zvezda se izivljava! A sve te hirove placaju budale sto salju sms kao i jahte i avione!!!! E narode kad ces se opametiti!

viktorijanaviki

21.12.2016 00:32

@VERA - Ova zena je veliko razocarenje za porodicu,narod,drzavu...Podrzavam kad se neko "podigne s dna"jer joj nije bilo lako ni odrastanje ni mladost,pa pola je mladosti bila trudna i pevala i ponizavala se ..i ko zna sta je sve prosla..ali kako se ta muka brzo zaboravila i neka je...ona sad sizofreno reaguje,zena je bolesnik zesci.

Mirka

21.12.2016 00:07

Vecu kompleksaciju nisam videla od ove Zorice. Znam sigurno da ona i Kemis kriju jednu strasnu tajnu. To kada bi se proculo to bi bio pravi skandal. Zorice mnogo si se uspalila, bolje ti je da se malo primiris da istina na izadje na videlo. Zaklela se zemlja raju da se sve tajne doznaju. Kad tad.

Goga

21.12.2016 01:04

Ludji su oni koji slusaju ovu iskompleksiranu babu!Nju iz satora nije trebalo ni pustiti,nevidjena seljancura bila I ostala!!!!!