Zorica Marković
Milan Ilić
Zorica Marković

Milan Ilić

Zorica Marković, Foto: Milan Ilić

Pevačica je u pojedine ljude veoma razočarana, pa je oštro osudila ponašanje nekih kolega.

Poštujem mnoge koji su iz onog vremena došli do sadašnjeg statusa. Ne želim da mi neko zameri i pogrešno me shvati. Ova mlađa generacija, koja je zahvaljujući „Grandu“ i Saši Popoviću preko noći došla do slave, mnogo se us.určila. Mi smo morali da riljamo, bato, da bi došli do nečega. Bilo je mnogo teže i kvalitetnije. Sad se i Kurta i Murta hvata mikrofona.


Zbog čega si se povukla sa estrade?

- Polako sam počela da se sklanjam. Ne zato što se bojim konkurencije, već zato što ne mogu. Nije problem uložiti 5.000 evra, picnuti se, secnuti, zategnuti, napućiti se, kao što svi rade. Ja imam materijala, bila sam pi.ketina. Potrebno mi je samo malo da se korigujem. Hvala bogu, medicina je napredovala, skini, dodaj i Zorka opet pi.ketina kao avion, ali ja to neću. Neka i Snežana Đurišić, i Ana Bekuta, i sve pevačice prave od sebe šta hoće, liče na plastične mumije. Kad se napuće, izgledaju kao da ih je pegla udarila u usta. Ništa im ne zameram, ali imam pravo da to ne želim. I sada sam jedna od najboljih riba na estradi, nekome se sviđam, a nekome ne. Uzmi ili ostavi. Kraj. Što bih se seckala da bih se dopala nekom frajeru ili narodu? Ma je.e mi se, bre! Nije mi problem da na ulicu izađem sa stomakom i bez šminke. To sam ja! Ako neko ne provaljuje da imam drugih kvaliteta, onda mi ne treba.


Šta najviše zameraš kolegama?

- Svi dižu nos. Dođem na snimanje, svi sede u grupicama. Ja sam kao niža klasa ako pevam šator, svadbe i vašare. Smatraju me seljačkom pevačicom, a svi su dokačili šator. Nema pevača koji nije otišao na svadbu kod Roma ili počeo tu. Nemoj da se lažemo, bre!

Da li bi pristala da budeš deo žirija u „Zvezdama Granda“?

- Popović ne može da me pozove zato što Snežana Đurišić ima nešto lično protiv mene, a ja ne zna šta. Molim vas da je vi to pitate. Možda me je pogrešno shvatila u nečemu. Žena peva dobro. Uspela je i ponaša se kao dama. Ali ne mogu ja da volim više njeno pevanje nego Bekutino. Ana ima bolje pesme i emociju, Snežana je hladna i frigidna. Ana više prija mom uhu. Merima Njegomir ubija kako dobro peva, ali ja mogu da slušam samo njenu jednu pesmu jer pišti i probija mi uši. To je sve kvalitetno, ali mom ukusu ne odgovara. Tu nema ljutnje, imam pravo.

Da li bi ti bio problem da sediš u Snežaninoj blizini?

- Mogu da sedim pored svakoga. Neću da me niko ponižava i se.e po meni. Oni su tamo kao bogom dani. Jeste Popović odabrao najbolju ekipu, ali postali su dosadni. Znam da samo Snežana ima nešto protiv mene, ovi ostali nemaju. Ako bi Saša došao u situaciju da bira između nas dve, normalno je da će odabrati nju jer se ustoličila.

Kakav odnos imaš s Brenom?

- Kad god se sretnemo, imam utisak da se upoznajemo. Uvek jedna drugoj pružimo ruku i kažemo: „Ja sam Zorica. Ja sam Brena.“ Neverovatno.

Kako funkcionišeš sa Zoricom Brunclik nakon pomirenja?

- Davno sam nešto rekla u medijima što je pogrešno preneseno. Celu estradu da skupiš, Zorica je bolji čovek od svih. Nikada ništa loše nije uradila. Našla je sebi čoveka koji je prati, stekla ono carstvo. Bila sam kod nje i Kemiša pre dva meseca, uvek sam dobrodošla u njihovoj kući, uvek domaćinski dočekana. Skockali su život kao na američkom filmu i boli ih du.e.

Pročitajte i:

Komentari (3)

Zaustavna crta

20.09.2017 22:47

Ove prostakuse zaista da se stidi svako ko je poznaje.Pored sramnog izgleda za javnu licnost,ona ima recnik zadnjeg polupismenog olosa!Zeno,saberi se malo ali i oduzmi u svakom pogledu!

Roki

22.09.2017 12:30

@Zaustavna crta - Ma nemoj, prostakusa Zorica? A Serifovicka, Karleusa, starlete i zvezde rijalitija sa javnim pljuvanjem, psovkama i ulicarskim vokabularom, sexiranjem pred kamerama, nisu? Ona se ne pravi da je ono sto nije i ne trudi se da glumi damu kao mnoge "dame" na estradi. Dobro peva i ima svoje misljenje i ja je zbog toga postujem. Sto mora svako da je voli?

nedjo

21.09.2017 01:04

steta dobre pevacice