Zorica Marković, Darko Lazić
Foto: Youtube printscreen
Zorica Marković, Darko Lazić

Foto: Youtube printscreen

Zorica Marković, Darko Lazić, Foto: Foto: Youtube printscreen

Pevač Darko Lazić nedavno je sahranio oca Milana koji je preminuo usled komplikacija prilikom operacije želuca.

Njegova koleginica Zorica Marković otkrila je da je Darku poslala poruku i izjavila mu saučešće kada je saznala da mu je otac preminuo.

Međutim, kako kaže, Darko joj tada ništa nije odgovorio, a Zorica je sada otkrila da je možda Lazić mislio da ga "juri za dug".

Ona je dodala i da nema hrabrosti da pozove Darka jer ne zna šta bi mu rekla i kako bi ga utešila.

Zorica Marković

Foto: Alo.rs

Zorica Marković, Foto: Foto: Alo.rs

- Ko zna, možda misli da ga jurim za dug. Ja se nadam da će Darko vratiti te pare. Ne znam kome sad sve duguje. Bitno je da ostanemo svi živi i zdravi, a dug će se valjda jednog dana vratiti. Nećemo umreti od gladi, ali mi je degutantno što pojedini pevači pričaju koliko zarađuju i koliko troše za život, pokazuju svoj dom u ova teška vremena - dodala je Markovićeva.

Pevačica je i objasnila da zašto nije išla na sahrnu pevačevom ocu...

- Nisam išla na sahranu njegovog oca jer ne izlazim nigde. Vidim da je Darku veoma teško, nemam hrabrosti sad da ga zovem, ne znam šta bih mu rekla i kako bih ga utešila. Poslala sam mu poruku i izjavila saučešće. Vidim da ju je primio i pročitao, ali mi ništa nije odgovorio - rekla je pevačica i dodala:

Darko Lazić
Darko Lazić, Foto: Ataimages

- Uglavnom ne pričam javno ko mi sve duguje pare. Rekla sam za Darka Lazića jer je ostao dužan u mojoj kafani kada je mnogo zarađivao i mnogo trošio na žurkama i veseljima. Obećao je da će mi vratiti novac, a od tada se nije pojavio niti javio. Okej, svašta mu se u međuvremenu izdešavalo - istakla je Zorica.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (2)

Stockholm

02.01.2021 22:23

Ne lazi?‍♀️kako ne pricas kad sam ja u poslednji par meseci procitala par puta da si rekla da ti je ostao duzan za neki neplacen racun u nekoj tvojoj kafani?

Miki

03.01.2021 09:01

Zorica je tako dobar drug tako sačuva tajnu , da javno stavi u novine i da svi za to saznamo !