Zorica Marković
Foto: Alo.rs
Zorica Marković

Foto: Alo.rs

Zorica Marković, Foto: Foto: Alo.rs

Pevačica Zorica Marković iza sebe ima veoma turbulentatn život, ona je sada progovorila o svom detinjstvu i otkrila da je u jednom periodu otac hteo da je ubije.

- Imam četvoro braće i sestara. U trenutku kada je moja majka bila trudna sa mnom i moja 20 godina starija sestra bila je trudna. To je tada bila sramota! Razmišljali su o abortusu... Majka me je ipak rodila, u štali. Sedam dana nisu znali šta će sa mnom. Ne znam ni kada sam se rodila! U krštenici mi piše 9. jun, a mama mi je rekla da sam rođena 31. maja. Nasmejem se kada me neko pita šta sam u horoskopu. Odgovorim im da sam vodopad! - priča Zorica.

Posle razvoda Zorica se vratila svojoj porodici, ali tamo nije bila dobrodošla. Otac je uperio pušku u nju! Da se brat nije isprečio između oca i nje, ko zna šta bi se desilo:

- Posle razvoda otišla sam kod roditelja, otac nije hteo ni da me pogleda. Preko maminog ramena uperio je lovačku pušku u mene! Brat Milan me je odbranio. Stao je ispred tate i rekao mu: "Pucaj na mene, nju nemoj da diraš." Možda bi i pucao da brat nije stao u moju zaštitu. Osramotila sam ga jer sam prva žena u familiji koja se razvela. Majka i braća su me razumeli, ali otac nije. Bio je strog. Donekle sam ga razumela jer je bio u pravu za mnoge stvari. Nekoliko godina kasnije, svi smo se šalili na račun te situacije...

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: