I posle svega, ja  volim njega:  Zorica Brunclik
Rajko Ristić
I posle svega, ja  volim njega:  Zorica Brunclik

Rajko Ristić

Foto: Rajko Ristić

Iako pevačica o ovome još uvek ćuti, direktor PGP Vladimir Graić Graja i urednica zabavnog programa Olivera Kovačević potvrdili su naša saznanja.

Zorica i Kemiš

Alo!/ Vladimir Marković

Foto: Alo!/ Vladimir Marković
Zorica Brunclik

Screenshot Youtube

Foto: Screenshot Youtube

- Početkom dvehiljaditih Zorici su bila zabranjena gostovanja u televizijskim emisijama koje su se emitovale na RTS-u, pritom nije mogla ni da izdaje za izdavačku kuću koja je pre toga izdavala gotovo sve njene ploče i albume. Dok je Kemiš bio direktor PGP-a sve je funkcionisalo kada je Zorica u pitanju, a nakon što je otišao sa te pozicije, došlo je do promena. Pre nekoliko nedelja Zorica i Kemiš su se sastali sa direktorom PGP-a i dogovorili buduću saradnju. Zorica bi nakon izdatog albuma trebalo da se pojavi u specijalnoj emisiji na RTS-u gde će povodom 45 godina karijere biti gost poslednje emisije "Balkanskom ulicom" koja bi trebalo da se emituje u aprilu - objašnjava izvor koji je do detalja upućen u celu priču.

Zorica Brunclik

Printscreen/YouTube

Foto: Printscreen/YouTube

Direktor PGP-a Vladimir Graić Graja, potvrdio je ova saznanja.

- Videli smo se i obavili smo prijatan razgovor. Dogovorili smo se o budućoj saradnji. Još uvek nije potpisan ugovor. U načelu smo se dogovorili o čitavoj saradnji - kaže Graić i dodaje:

Vladimir Grajić Graja

Printscreen / Youtube

Foto: Printscreen / Youtube
Olivera Kovačević

printscreen

Foto: printscreen