Zorica Brunclik
Foto: YouTube/printscreen
Zorica Brunclik

Foto: YouTube/printscreen

 Foto: Foto: YouTube/printscreen

Prema rečima tadašnjeg izvora iz Palate pravde, posle ove presude nekad bliske prijatelje očekuje nastavak suđenja po materijalnoj tužbi Bojanića, u kojoj je tražio 500.000 dinara odštete za naneti duševni bol i povredu časti.

Zorica Brunclik

Rajko Ristić

Zorica Brunclik, Foto: Rajko Ristić

- Zorica je izgubila presudu i krivično je osuđena, dok je materijalni postupak još u toku. Data joj je opomena i moraće da reguliše sve sudske troškove. Pošto se ranije nije odazivala na ročišta i maksimalno je izbegavala da se suoči s Bojanićem, na poslednjem se pojavila jer joj je uručen policijski poziv. U sudnici je nastao opšti haos - rekao je tada naš dobro obavešten izvor i dodao da je supruga poznatog harmonikaša Miroljuba Aranđelović Kemiša zaplakala pred sudijom.

Ovim povodom se tada oglasio i poznati pevač Miloš Bojanić, koji je potvrdio naša saznanja.

- Jeste, istina je, ali molim vas da o tome više ne pričamo. Mislim da je sve to što se dešava najobičnija glupost. Rijaliti je završen, Zorica i Kemiš to znaju. Sve što se desilo treba baciti u kantu i staviti tačku na to. Život ide dalje, sad sam preokupiran nastupima i promovisanjem nove pesme. - rekao je tada kratko i jasno pevač.

Miloš Bojanić

printscreen

Miloš Bojanić, Foto: printscreen

Inače, Miloš je na jednom ročištu protiv Zorice rekao da će joj oprostiti uvrede ako ona i njen suprug Kemiš povuku tužbu koju su podneli protiv njega jer je u rijalitiju izjavio da su dobili stan u centru Beograda od nekadašnje političke stranke JUL, čiji su bili članovi.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (2)

Nada

03.12.2020 19:29

Ahahaha pa Milos Bojanic je za sve njih izmislio pamet . Kazu seljak a vidi ti ovo !

Voja

03.12.2020 21:19

Miloš je....... Ništa od čoveka