Zorica Erić
Screenshot
Zorica Erić

Screenshot

Foto: Screenshot

Zorica Erić iz Mrčajevaca je u emisiji "Nikad nije kasno" otpevala pesmu "Pametna i luda" od Marije Šerifović, da bi u revijalnom delu izvela numeru "Ja nemam drugi dom" sa ćerkom.

Erićeva je ranije govorila o svojoj borbi sa narkomanijom, pa je Žika Jakšić istakao da ne može da veruje da se nosila sa tim. Zorica je tada priznala da je sa problemom prestala da se bori pre 18 meseci.

- Ni ja sebe ne mogu sada da zamislim u tom vremenu. I hvala bogu što ne mogu - kazala je ona u emisiji "Nikad nije kasno".

Zorica Erić

Screenshot

Foto: Screenshot

Žika ju je potom upitao koliko dugo ne konzumira narkotike.

- 18 meseci - istakla je Zorica.

- Hoću da pitam tvoju ćerku... Pričamo o normalnim ljudskim temama... Ti imaš 14 godina. To je bio sigurno jedan duži vremenski period. Kako ste vi u porodici to preživljavali?

- Kako da vam kažem. Nije baš bilo lako. Majka nekada nije bila po ceo dan tu, pa smo većinu dana provodili sa babom, dedom, ocem. Ali na kraju uspela je. U jednom trenutku je donela odluku počela je da se leči i uspela je - istakla je njena naslednica.

Zorica Erić

Screenshot

Foto: Screenshot

Zoričin brat Dušan, koji je bio u studiju, takođe je imao šta da kaže.

- Porodica je na prvom mestu. I u takvoj situaciji moja sestra je moja krv. I šta god uradila ona je moja sestra - rekao je on, pa je nastavio Žika:

- Zorice, šta je to što te je pokrenulo da si izgurala? To su ozbiljne stvari. Ozbiljan je period ispred tebe i drago mi je što će ova emisija da ti da krila.

- Meni je ova emisija stvarno donela toliko lepih trenutaka. Toliko lepih poruka podrške, toliko vetra u leđa da ja ne mogu da prenesem uopšte. Nakon emitovanja prve emisije ja sam sat vremena bez prestanka plakala. Bukvalno. Nikada u životu nisam dobila toliko lepih poruka, toliko podrške. Javljali su mi se ljudi za koje sam mislila da su me potpuno izbrisali iz svog života i zaboravili. Za ovu emisiju imam samo najlepše reči hvale - istakla je Zorica, kojoj su članovi porodice najveća podrška.

Zorica Erić

Screenshot

Foto: Screenshot