Zorana Pavić
Screenshoot Prva
Zorana Pavić

Screenshoot Prva

Zorana Pavić, Foto: Screenshoot Prva

Pored Saše Popovića, sina Sinana Sakića i pevačice Jelene Kostov, koji su pre nekoliko dana opljačkani, i Zorana Pavić se našla na meti lopova.

- Izašla sam iz vozila, torba mi je bila na ramenu, telefon u ruci, neverovatnom silinom momak mi je svukao torbu sa ramena, tako da sam ja udarila u auto. Vikala sam "Upomoć policija!" - ispričala je Zorana u emisiji "Exkluziv". Zorani su u pomoć pritekli momci koji su se našli na licu mesta, uhvatili lopova i vratili pevačici torbu.

- Ja im se i ovom prilikom obraćam, da se nekako jave. Niti su hteli da ih vodim na piće, niti da ih častim. Zaista su mi spasli život - kaže pevačica i otkriva da bi potrčala za lopovom da nije bila na štiklama.

- Ja sam bila zatečena, telefon mi je ispao, hvala bogu nije mu bilo ništa - kaže Zorana i dodaje da se lopov ne bi usrećio.

- S obzirom na to da nisam folk diva, već pop pevačica, razočarao bi se kada bi otvorio novčanik, još bi bio ljut - rekla je Zorana kroz smeh, koja je inače poznata kao veliki šaljivdžija.

Zorana Pavić

Screenshoot Prva

Zorana Pavić, Foto: Screenshoot Prva

 

Komentari (1)

Pera Detlic

13.03.2018 08:04

Tako brate, kradi od onog sto ima a ne moje kokosi,curke i jagnjad.