Zorana Jovanović Zorannah
Rajko Ristić/Alo!
Zorana Jovanović Zorannah

Rajko Ristić/Alo!

Zorana Jovanović Zorannah, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Modna blogerka Zorana Jovanović poznatija kao Zorannah svojevremeno je bila u ljubavi sa fudbalerom Danijelom Milićevićem, a nakon više od dve godine zabavljanja, blogerka je raskinula vezu i uplovila u romansu sa sinom folkera Halida Muslimovića - Enisom Muslimovićem.

Enis i Zorana su se znali oko godinu dana, pre nego što su 2018. godine otpočeli vezu.

- U početku su se samo dopisivali i između njih nije bilo ništa osim prijateljstva jer je ona tada bila u vezi. Oni su se i videli nekoliko puta, ali uglavnom u kafićima i na ručkovima. Već tada su znali da jedno drugom prijaju, ali niko nije želeo da pređe granicu prijateljstva - rekao je izvor blizak Zorani i Enisu i dodao:

- Kada je Zorannah raskinula sa Danijelom, ona i Enis su počeli intenzivnije da se čuju i viđaju.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Enis Muslimovic (@enismuslimovic) on Jul 20, 2019 at 1:13am PDT

Iako Zorana nije želela da komentariše ovu vezu, Enis je tada kratko rekao:

- Gde me nađoste sa tim pitanjem? Zorannah je dobra devojka... Mislim, kao drugarica... Ne mogu ništa da vam kažem, tek smo se upoznali - zbunjeno je tada rekao Enis, a na konstataciju da idu zajedno u Istanbul, rekao je:

- Okej, videćemo, ne mogu ništa da kažem.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Enis Muslimovic (@enismuslimovic) on Feb 28, 2018 at 12:23pm PST

Ipak, nakon pet meseci veze, usledio je krah.

- U početku su bili jako zaljubljeni, ali to je potrajalo kratko. Već posle tri meseca sve manje su se viđali, sve se svelo na dopisivanje i razgovore preko telefona. Enis je dolazio u Beograd, ali ne tako često jer ima obaveze u Bosni. Zorani takav način zabavljanja ne odgovara, što mu je i rekla pre nego što je donela odluku da raskine. Poslala je poruku Enisu u kojoj je napisala da mogu da ostanu prijatelji, ali da ona sebe više ne vidi u toj vezi - rekao je tada izvor za domaće medije.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah) on Jan 29, 2020 at 5:19am PST