Zorana Pavić
Zoran Ilić
Zorana Pavić

Zoran Ilić

Zorana Pavić, Foto: Zoran Ilić

Početkom dvehiljaditih pevačica se povukla zbog zdravstvenih problema prouzrokovanih stresom. O toj velikoj borbi Zorana prvi put priča za "Kurir".

- O tome nikad nisam želela da pričam jer ne volim da se prenemažem. Nisam jadnica, već žena borac. Umreću kao takva i s osmehom. Nosila sam se sa zdravstvenim problemima i nosim se još uvek. Moj primer je specifičan, ono što mi se dogodilo izazvano je užasnim stresom. To što sam doživela malo ko bi izdržao na nogama. Ne glumim Baš-Čelika, ali tri dana posle operacije igrala sam pozorišnu predstavu - kaže Zorana.

Pevačica je od detinjstva osetljiva.

- Kad sam bila mala, imala sam tahikardiju i aritmije. Čim čujem nešto neprijatno, jako se uznemirim jer sam emotivno luda. Meni srce nije bolesno, ali reaguje burno na svaku lošu informaciju. Kada su mi javili da je Manda umro, bila sam u kolima i mislila sam da ću izdahnuti. Ja sam stres manijak. Neprijatelji, ako žele da me ubiju, ne moraju da idu okolo-naokolo i da mi rade loše stvari, samo nek mi jave neku lošu vest dok sam u saobraćaju i bez problema ću im izaći u susret da me više nema. Naravno, ukoliko me policija prethodno ne uhapsi jer je zabranjeno razgovarati telefonom dok upravljaš vozilom - kaže Pavićeva.

Pročitajte i:

 

Komentari (6)

nedjo

01.12.2017 11:01

aj zoranče ne drami

Ja

01.12.2017 23:07

Draga Zorana..tahikardije,aritmije pa nemogucnost disanja pa nesvestica i to sve od svakodnevnih normalnih stvari imam i ja.Ti si prva osoba za koju cujem da pati od toga.Nije lako objasniti da te hvata "strah "kad samo trebas da kupis hleb u pekari.Za ostalo da i ne pricam.Ne znam u kojoj si ti fazi ali zelim ti od sveg srca da ozdravis.Ja se nikom ni ne zalim jer znam da bi me smatrali budalom i umisljenim bolesnikom.Pravim se da mi nije nista pogotovo pred decom .

Jeja

01.12.2017 23:45

@Ja - Postovana, to se zove anksioznost ili neka vrsta fobije. U Vasem slucaju moguce da je ili generalizovana anksioznost ili klaustrofobija. Ono sto ste opisali da osecate su simptomi napada panike. Obratite se psihologu, uspesno se danas ovo stanje leci.

Sneža

01.12.2017 23:41

Zamisli kad bih ja mom gazdi (poslodavcu) rekla da moram da se povučem jer sam pod stresom. Ili da moram da primim infuziju jer sam iscrpljena. Ili da ne mogu ovo ili ono jer sam emotivna i lupa mi srce. A pod stresom sam (umro mi je muž). Iscrpljena sam jer rintam na poslu, a i u kući jer imam dva sina. Srce mi lupa i skače mi pritisak, nešto i štitna žlezda zeza (drma me klimaks) usput sam imala i operaciju ...I nema drame, takav je život.

Rasa

02.12.2017 01:21

Ona pati od mentalne bolesti ,TESKI STEPEN ANKSIOZNOSTI.

VecaBgd

03.12.2017 05:16

Pa od toga pati 80% Srbije pa kome da se zalimo. Ajde bre ne foliraj se nego smrsaj jedno 50kg pa ces da vidis kako ce ti biti bolje....