Voljenka
Alo.rs
Voljenka Ilić

Printscreen Youtube

Voljenka Ilić, Foto: Printscreen Youtube

Voljenka Ilić bila je jedna od najlepših žena Jugoslavije, a bavila se i pevanjem i manekenstvom. Ona je poznata po učešću u rijalitiju, a sada je pokazala da je srećna u ljubavi, posle brojnih krahova.

PROČITAJTE JOŠ:

Bivša učesnica "Parova" bila je samo sa "opasnim" momcima, a priznala je i da joj je jedina neostvarena želja da ima decu.

Voljenka je uplovila u vezu sa još jednim bivšim rijaliti igračem, a u pitanju je Milorad Simić "Roko", sa kojim sve vreme objavljuje fotografije na društvenim mrežama.

Voljenka

Printscreen/Instagram

Voljenka, Foto: Printscreen/Instagram

Jedna od najintrigantnijih učesnica sedme sezone rijalitija "Parovi" Voljenka Ilić progovila je o tome zašto je dovode u vezu sa velikim komandantom Željkom Ražnatovićem Arkanom. Voljenka se jednom prilikom oglasila povodom toga i rekla da je ona u to vreme bila samo pi-ar Željku i Ceci Ražnatović. Na osnovu toga ljudi su je povezivali kao njegovu ljubavnicu.

Podsećamo da je Voljenka u rijalitiju ispričala svoje poznanstvo sa Kneletom.

Ja sam imala neki nastup i Knele je bio tu sa društvom i mislio je da sam animir dama, i onda sam se ja požalila mami i moja mama se tada pojavila u klubu da me odbrani, ponela je sa sobom i neki heklerčić tada ali je on uspostavio sa mojom mamom jako dobar odnos i obećao joj da će me čuvati u ovom gradu i da ih tretiram kao braću. Sećam se da sam se tada prvi put vozila u takozvanom slončetu, a mama sedi pored mene i viče dobićeš batine.

Aleksandar Knežević Knele

Printskrin

Aleksandar Knežević Knele, Foto: Printskrin

"Knele je voleo svoju devojku i nisam nikada bila sa njim, posle tog našeg kratkog druženja on je ubijen. Što se tiče Arkana ja sam bila PR kompanije Cool čiji je on gazda bio ali u senci, ali sam ja preko mog druga Perice dobila posao jer sam mislila da su on i njegov drug Mišel gazde. Perica je bio i predsednik Obilića, zahvaljujući njemu on mi je priuštio mnogo lepih izlazaka, i sa njim sam najviše upoznavala ne kriminalce već ljude sportiste, najviše košarkaše. Oni su mene svi gotivili, i ja sam baš volela da izlazim sa njim, on mene nije nikada sabotirao već me je gurao da igram i pevam, oštećen mu je bio sluh ali je hvatao ritam i njega je Arkan obožavao. Zahvaljujući Perici i Mišelu bila sam pozvana na sve Arkanove i Cecine manifestacije, mesec dana pre njegovog ubistva bilo je slavlje Obilića i svi pevači su došli da ga ispoštuju, i ja sam se tada potrudila da igram kao nikad u životu, Arkan kada je video mene i Pericu kako igramo uz trubače on je počeo onako da baca novac na nas a Perici je čak poklonio i lanac".

Zgadiće vam se život kada vidite gde je ukućanka vršila nuždu! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/G.T. DATUM I VREME: 24.09.2019. 15:56 Skandal! Jelena Golubović, Foto: alo.rs Jelena Golubović je šokirana zbog ponašanja Maje Masaže, te je za stolom morala da otkrije šta je uradila, kao i da zbog toga treba da je bude sramota. Naime, Jelena je otkrila da je vršila nuždu u tuš kabini.

BONUS VIDEO:

Sloba Radanovic otkrio sve o duetu sa Lunom Đogani!