ULOŽILA 100.000 EVRA Lepa Brena renovirala restoran na Zlatiboru, pevačica odrešila kesu! (FOTO)

Folkerka je oduvek pametno ulagala novac.

Lepa Brena
 Foto: Rajko Ristić/Alo!

Kako naš izvor otkriva, pevačica potpuno preuređuje dvospratni prostor, zbog čega će morati da iskešira paprenih 100.000 evra.

-Od mnoštva nekretnina koje Živojinovići poseduju, Breni je oduvek bio najdraži restoran na Zlatiboru. Ona je i bila inicijator da se taj lokal kupi, budući da obožava da boravi na planini. Upravo zbog toga je taj restoran bio prvi na listi za renoviranje. U nekoliko nedelja osmislila je sve, odlučila da će potpuno preurediti svaki ćošak, a zatim napravila računicu koja je pokazala da će morati da izdvoji nešto više od 100.000 evra - kaže izvor koji otkriva da folk zvezda ne žali para kada je posao u pitanju.

Lepa Brena
Foto: Alo! / Nikolina Marić

-Iako za 100.000 evra može da kupi stan u prestonici, Brena ne žali ni centa uloženog u renoviranje. Dugo je planirala da potpuno preuredi sve i ne pita koliko košta kako bi sve ispalo baš kako je zamislila. Svesna je kojom se brzinom razvija turizam te planine i da postoji razlog zbog koje se poslednjih godina toliko ulaže u izgradnju. Koliko god da je njen restoran radio odlično, smatra da uvek može bolje i da će novi izgled lokala ne samo zadržati stare goste već i privući nove - ističe izvor, pa navodi da je pevačica unajmila dvaput više radnika nego što je potrebno kako bi sve bilo gotovo što pre.

Lepa Brena
Foto: Alo! / Nikolina Marić

-Budući da uskoro kreće letnja sezona, Brena želi da se renoviranje što pre završi. Letnja i zimska sezona su najisplativije na planinama, zbog čega je uposlila najbolje radnike i čak dvostruko veći broj ljudi. Radnici rade dan i noć, a Brena planira da za nekoliko dana ode na Zlatibor i lično nadgleda završne radove. Kada je već iskeširala toliki novac, bila bi prava šteta da nešto ne bude po njenoj zamisli - zaključuje izvor „Alo!“.

Lepa Brena
Foto: Alo! / Nikolina Marić

 

Boba i Brena najmoćniji par na estradi

Lepa Brena i Boba Živojinović važe za jedan od najskladnijih parova na estradi, a zajedno su uspeli da zajedno stvore pravu poslovnu imperiju. Prošle godine, Saša Popović, Lepa Brena i njen suprug prodali su ostatak od 49 procenata „Grand produkcije“ kompaniji „Junajted medija“, koja je 2014. već kupila paket akcija od 51 odsto i tako ukupno zaradili još 15 miliona evra. Inače, osim kuće u Beogradu i restorana na Zlatiboru, Brena i Boba imaju i nekretninu u Americi, kao i stan u Monte Karlu.

Lepa Brena i Boba Živojinović
Foto: Rajko Ristić/Alo!

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi