Zlata Petrović
Rajko Ristić/Alo!
Zlata Petrović

Rajko Ristić/Alo!

Foto: Rajko Ristić/Alo!

Povodom toga ekipa portala Alo.rs je kontaktirala pevačicu. Zlata je prvo bila iznenađena, a onda nam je otkrila celu istinu:

- Ja sam stvarno zatečena nikada javno nisam pričala o tome. Mnogo novinara me je zvalo povodom toga, ali nisam davala komentare. Znate kako svesna sam cele situacije i uvek sam bila tu da pomognem ljudima, pa sam tako i ovaj put - rekla je zlata za Alo.rs pa dodala:

- Da tačno je! Napravili smo neki kompromis. Samo neću da ispadne da se tim gestom hvalim. Ne volim da se hvalim tim stvarima. Sve što uradim u životu radim jer mislim da tako treba, jer to osetim u duši i to želim da uradim. Uvek sam polazila od sebe da i meni kada bi bila potrebna pomoć da bih i meni mnogi pomogli. Ne radim ništa da bi se pisalo, radim sve iz srca - rekla je Zlata.

Zlata Petrović

printscreen

 Foto: printscreen

Pevačica je poznata kao humana osoba i svima želi da pomogne:

- Taj novac mi ne predstavlja bitan prihod jer imam dobru penziju, a radila sam donedavno. Podstanari koji su u mojoj kući nisu tražili da im smanjim kiriju, već sam ja to sama tako odlučila. Znate i sami da je situacija jako teška. To je porodica koja ima troje dece i samim tim bilo kakva vrsta pomoći je dobrodošla - rekla je pevačica.

Zlata tvrdi da se ne plaši koronavirusa, ali da stalno opominje svoju decu i mnogo im pomaže:

- Nemam nikakve strahove ja sam kao "čudovište". Deci stalno podvlačim perite ruke i čuvajte se - priča Zlata pa dodaje:

- Pomažem starijem sinu Mikiju, koji ne može da radi jer je on klavijaturista, nema nastupe trenutno. Naravno, kad zatreba, tu sam da celoj porodići pomognem, kao i svom mlađem sinu Jovanu, koji se osamostalio i zarađuje za sebe zbog čega sam jako srećna. To je uspeh ponosna sam na sebe što sam ih tako vaspitala. Što se novca tiče, uvek je bilo pravilo - kad Zlata ima, svi imaju - zaključila je pevačica za naš portal.

Mirko Kodić

Printscreen

 Foto: Printscreen

Prijatelj i posle romanse Pomogla i Mirku Kodiću.

Da je Zlata humana i da hoće da pomogne u nevolji, svedočio je i Mirko Kodić. Njih dvoje su bili u kratkoj vezi, nakon čega su ostali u prijateljskim odnosima. Kad je Kodić imao zdravstvene probleme i nije mogao da radi, Zlata mu je finansijski pomogla.

- Zlata je van konkurencije jer je najbolja u svemu. Kad smo raskinuli, a ja slomio nogu, došla je da me poseti i na sto je stavila 500 evra. Rekao sam joj da novca imam i da mi nije potreban, a ona je insistirala da mi pomogne - ispričao je harmonikaš pre nekoliko godina za domaće medije.

Pročitajte još:

Komentari (1)

sama

04.08.2020 20:43

A, da li ona plaća porez ili podstanari ma ilegalno dere kožu sa leđa?