Zlata Petrović
Masanori Jošida/Alo!
Zlata Petrović

Rajko Ristić/Alo!

Zlata Petrović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Popularna pevačica Zlata Petrović nedavno je dobila nagradu za doprinos domaćoj muzičkoj sceni, a kao istaknuti umetnik imala je komentar na novopečene pevačice poput Kristine Kije Kockar i Lune Đogani.

Zlata je istakla kako u svojoj, preko 40 godina dugoj karijeri nikada nije imala sukobe sa kolegama.

- Ukoliko mi neko pronađe bar jednog kolegu ili koleginicu sa kojima sam se ja zamerila, slobodno recite da sam grešna. Uvek sam poštovala tuđi život i rad. Gordost je problem u ovom poslu, a za svakoga ima mesta pod ovim suncem, na našem estradnom nebu - priznaje Zlata, dok na pitanje šta misli o Kristini Kockar i Luni Đogani i njihovim pevačkim karijerama kaže:

- Vidimo da svako ima pravo da radi šta hoće danas. Generacije se smenjuju, nemam problem sa tim, dolaze novi, ali... Uvek ostoji to "ali"! Šta bi bilo kad bih ja otišla i rekla: "Želim da budem hirurg, lekar?!" Naravno, to mi niko ne bi dozvolio. Kuvari se bave kuvanjem, lekari lečenjem, a pevanje je postalo svačija profesija. Ako su one pevačice, evo, ja sam hirurg - rekla je Zlata Petrović.

Kija, Luna

Masanori Jošida/Alo!

Foto: Masanori Jošida/Alo!

- Vreme pokazuje koliko ko traje. Ono sve iskristališe. Rijaliti-zvezde ukoliko ne ponude nešto kvalitetno, biće brzo zaboravljene. Zaboga, niko danas ne može da parira jednom Zdravku Čoliću ili pokojnom Šabanu. Šaulić ostaje da živi svojim likom i delom. E, takvi ljudi i njihova muzika su kvalitet - završava Zlata.

Komentari (1)

Đekan

20.12.2019 12:12

Glupo poredjenje. Svako može da peva a da ne nanese nikome štetu. A neuki hirurg može i da ubije. Javila se pevaljka iz naftalina napadom na mlade nade.