Razvedene
Alo/E-stock
Razvedene

Alo/E-stock

Foto: Alo/E-stock
Adel

Printscreen

Foto: Printscreen

Mnoge naše pevačice su bile u istoj ili sličnoj situaciji i može se reći da su se nakon bračnog brodoloma posvetile stvarima koje su ih ponovo dovele do vrha, kada je u pitanju karijera i lični razvoj.

Nataša Bekvalac

Promo

Foto: Promo

Prvi put se udala za sportistu Danila Ikodinovića, sa kojim ima ćerku Hanu, a brak sa njim prekinut je nakon njegove saobraćajne nesreće. Drugi put udala se za Ljubu Jovanovića, a ovaj brak trajao je dve godine.

Pevačica je ovaj buran period života uspešno prebrodila, a kruna njenog uspeha bio je koncert u Areni 14. februara, kada je Bekvalčeva za fanove napravila pravi spektakl.

Sledeća pevačica koja je uspešno prebrodila razvod je pevačica Ana Nikolić.

Ana Nikolić

Instagram

Foto: Instagram

Nakon toga se potpuno povukla iz javnosti i posvetila se ćerki, a tada su počele i prozivke. Ana je u trudnoći dobila veliki broj kilograma, kojih nije uspela da se reši nakon rođenja ćerke, zbog čega je često dobijala pogrdne komentare na društvenim mrežama.

Ipak, nakon razvoda sa Rastom, pevačica je prošla kroz mukotrpnu borbu i vratila se ponovo na scenu, sa istim telom koji pamte njeni fanovi sa početka karijere. Ana je liniju dovela do savršenstva, a njene nove pesme među kojima je i "Bilo je lepo" postale su simbol preporoda i novog početka.

Slavica Ćukteraš

Instagram

Foto: Instagram

Slavica izgleda bolje nego ikada, a mi smo sigurni da je uprkos brojnim hitovima i uspesima, najsvetliji dani karijere tek očekuju.

Ona se nakon svega, podsećamo razvela od Slobodana Radanovića i karijeru stjuardese zamenila karijerom pevačice, a od tada se njeni uspesi nižu. Kija je ove zime bila i na veoma uspešnoj turneji po Americi.

Kija Kockar

Printscreen/Instagram

Foto: Printscreen/Instagram